Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold Slim’in ekranı için yeni iddia

galaxy z fold slim

Samsung’un Galaxy Z Fold Slim veya Z Fold 6 Slim olarak adlandırılan bir katlanabilir telefon üstünde çalıştığı biliniyor. İddiaya göre, bu telefonun kapak ekranı, Galaxy S24 Ultra’nın ekranı gibi 19.5:9 görüntü oranına sahip olacak. Bu iddiayı, ünlü duyumcu Digital Chat Station gündeme getirdi.

Görüntü oranı aynı olsa da, Z Fold Slim’in kapak ekranı S24 Ultra’nın 6.5 inç ekranından daha küçük olacak. Telefonun katlanabilir ekranının büyüklüğünün ise 8 inç olacağı belirtiliyor. Hem kapak ekranının hem de katlanabilir ekranın Z Fold 6’ya kıyasla daha büyük olduğunu belirtmekte fayda var.

Z Fold Slim hakkında daha önce çıkan haberlerin bazılarında telefonun adı Z Fold Ultra olarak geçiyordu. Titanyum çerçeveli telefonun Z Fold 6’ya kıyasla daha hafif ve ince olacağı belirtiliyor. Bu “premium” malzeme ve tasarım nedeniyle Z Fold Slim’in daha yüksek fiyatlarla satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy Z Fold Slim yılın son çeyreğinde tanıtılacak

Z Fold Slim’in yılın son çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Ancak resmi duyurunun nerede yapılacağı hâlâ belirsizliğini koruyor. Samsung’un bu telefonu sadece Güney Kore ve Çin’de satılabileceği söyleniyor. Ancak bu telefonun Çin’de piyasaya çıkacak Samsung W25 katlanabilir telefondan farklı olacağının da altı çiziliyor.

İLGİLİ HABERLER