Teknoloji

Galaxy Z Fold 6, Z Fold 5’ten daha yüksek fiyatlarla satışa sunulacak

Galaxy Z Fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6, ABD’de selefi Z Fold 5’e kıyasla 100 dolar daha yüksek bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulabilir. Bu değişikliğin tüm depolama alanı seçeneklerine yansıması bekleniyor. Z Fold 6 için 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere üç depolama alanı seçeneği sunulması öngörülüyor.

Benchmark testlerinde sadece 12 GB RAM seçeneğini görmek mümkün olmuştu. Bu 16 GB seçeneğini masadan kaldırmasa da, ihtimalini düşürüyor. Z Fold 6’nın 256 GB versiyonunun ABD’de 1900 dolar karşılığında satışa sunulacağı söyleniyor.

512 GB depolama alanı isteyenlerin 2020 dolar ödemesi gerekecek. 1 TB seçeneğinin fiyat etiketinde ise 2260 dolar yazacak. Z Fold 5 ile karşılaştırıldığında tüm modellerde 100 dolarlık bir fiyat artışı söz konusu olacak. Fiyatların ülkeden ülkeye değişiklik göstereceğini hatırlatmakta fayda var. Ancak ABD fiyatları, diğer ülkelerdeki fiyatlar konusunda da fikir edinmeye yardımcı olabilir.

Galaxy Z Fold 6 hafifleyecek

Fiyatı artıracak olan Samsung’un telefonu hafifletmesi bekleniyor. İddiaya göre, Z Fold 6 selefine kıyasla 14 gram daha hafif olacak ve tartıda 239 gram çekecek. Gümüş, lacivert ve pembe renk seçenekleriyle gelecek olan telefonun Samsung’un internet sitesine özel renk seçeneklerinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Galaxy Z Fold 6 ve birlikte tanıtılacağı Z Flip 6, Samsung’un Galaxy S24 serisiyle kullanıma sunduğu Galaxy AI özelliklerini de barındıracak.

Z

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER