Teknoloji

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları resmi kılıflarıyla görüldü

galaxy z fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’nın 10 Temmuz’da Paris’te gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Katlanabilir telefonların tasarımı daha önce ortaya çıkan sızıntılar sayesinde görülse de, bunların en yenisi Z Fold 6 ve Z Flip 6’yı resmi kılıfları içinde gösteriyor.

Resimlerde koyu mavi, gri ve yeşil renklerde sunulan bir anahtarlık kılıfla süslenmiş Galaxy Z Flip 6 gösteriliyor. Dikkat çekici bir şekilde, kamera halkaları önceki modele göre biraz daha belirgin görünüyor ve telefonun arkasıyla uyumlu renkte olup, telefonun görünümüne kişilikli bir dokunuş katıyor. Bunun dışında telefonun tasarımında geçen yıla göre bir değişikliğin olmadığı söylenebilir.

Z Fold 6 için görsellerde üç farklı kasa seçeneği görülüyor. S Pen yuvasının varlığı hemen göze çarpıyor. Bu da Z Fold 6’nın yerleşik bir S Pen yuvasına sahip olmadığı yönündeki bilgiyi doğruluyor. Üçüncü kılıf, hem destek ayağı hem de tutma yeri içeren ilginç bir aksesuar niteliğinde. Bunun Z Fold 6 için çok uygun bir aksesuar seçeneği olduğu söylenebilir.

  • galaxy z fold 6
  • galaxy z fold 6
  • galaxy z fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 dışında başka ürünler de tanıtacak

Samsung temmuz ayındaki lansman etkinliğinde katlanabilir telefonlarının yanı sıra Galaxy Ring akıllı yüzüğü ve Galaxy Watch 7 serisi akıllı saatleri tanıtacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER