Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 için hazırlanan ilk resmi görsel ortaya çıktı

samsung galaxy z fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 önümüzdeki dönemin heyecanla beklenen telefonları arasında yer alıyor. Aylardır süren sızıntılar sayesinde bu telefonlarda kullanıcıları nelerin beklediği konusunda bir fikir edinilmiş durumda. İnternete sızan ve Samsung tarafından hazırlandığı söylenen yeni bir görsel de telefonlara daha net bir bakış atmayı sağlıyor.

UnironicallyMe37 rumuzlu Reddit kullanıcısı, Samsung’un Kazakistan ofisinden sızdırıldığını iddia ettiği bir görüntü paylaştı. Söz konusu görsele bakıldığında hem Z Fold 6’nın hem de Z Flip 6’nın kareli ve kutulu bir görünüme sahip olduğu görülüyor.

Özellikle Z Fold 6’da kenarların Z Fold 5’e kıyasla daha düz olduğu göze çarpıyor. Kamera tarafında ise eş merkezli halka benzeri bir tasarım göze çarpıyor. Burada üç arka kamera kullanıcıları bekliyor.

Galaxy Z Flip 6 önceki modele çok benziyor ancak burada da şekli biraz daha karemsi. Ses düğmeleri daha belirgin görünürken, varsayılan parmak izi tarayıcısının bulunduğu yan düğme girintili görünüyor. En dikkat çekici görsel değişiklik, kameraların kontrastlı bir görünüm için metalik bir halkaya sahip olduğu kamera modülünde yapılıyor.

Biraz farklı tasarımların ötesinde, Samsung birkaç farklı tasarım dışında yıllar boyunca Galaxy Z serisinde belli bir yaklaşımı muhafaza ediyor.. Daha ince katlanabilir, daha az kırışık, daha fazla kamera veya diğer rekabetçi yükseltmelerle son dakikada tasarım yenilemesi bekliyorsanız, sızdırılan bu pazarlama görseli umudunuzu boşa çıkarıyor.

Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6, 10 Temmuz’da tanıtılacak

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın 10 Temmuz 2024’te gerçekleştirileceği konuşulan Samsung Unpacked etkinliği sırasında tanıtılması bekleniyor. Samsung, etkinlik veya cihazlarla ilgili henüz herhangi bir ayrıntıyı doğrulamadı.

İLGİLİ HABERLER