Teknoloji

Galaxy Z Fold 6 Slim sonbaharda kullanıcılarla buluşabilir

galaxy z fold 6 slim

Samsung’un önümüzdeki sonbaharda Galaxy Z Fold ailesine Z Fold 6 Slim adını taşıyan yeni bir model daha ekleyeceği söyleniyor. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, bu telefonun duyurusu ekim ayında yapılacak. Söz konusu telefon, daha önce sızıntılarda Z Fold 6 Ultra adıyla boy göstermişti.

Bu telefonun Çin’de Samsung W25 adıyla satılacağı da sızıntıda belirtilenler arasında yer alıyor. Z Fold 6 Slim’in Z Fold 6’nın uygun fiyatlı versiyonu olacağı söylenen Z Fold 6 FE ile karıştırılmaması gerekiyor. Samsung’un Z Fold 6 FE’yi de önümüzdeki ay Unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Z Fold 6 Slim’in standart modele kıyasla daha ince ve hafif olacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Bu modelde ekran büyüklüğünün de 7.6 inçe çıkması ve daha önceki dört nesil Z Fold cihazını geride bırakması bekleniyor. Z Fold 6 Slim’de ana ekrandaki sayısallaştırma katmanının çıkarılması nedeniyle S Pen desteğinin sunulmayacağı ve sadece Exynos işlemcinin mevcut olacağı belirtiliyor. Ekrandan sayısallaştırma katmanının çıkarılmasının da inceltmek için gerekli bir adım olduğunu belirtmekte fayda var.

Galaxy Z Fold 6 Slim ismi daha önce de gündeme gelmişti

Z Fold 6 Slim adını daha önce de duymuştuk. Mayıs ayında çıkan haberlerde Z Fold 6’nın 2025’in başlarında Galaxy S25 serisiyle birlikte resmiyet kazanabileceği iddia edilmişti. Ancak yeni söylenti, bekleyişin bu kadar uzun olmayacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER