Teknoloji

Yeni sızıntı Samsung Galaxy Z Fold 6’nın arka paneline bakmayı sağlıyor

galaxy z fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 yaz aylarında resmiyet kazanacak. Katlanabilir telefonla ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bunların en yenisi Z Fold 6’nın arka paneline kısmen de olsa bakmayı sağlıyor.

Sızıntıda panelin üst kısmı görülüyor. Ancak bu görsel Samsung’un Galaxy S serisindeki en yeni Ultra’larını oldukça anımsatan köşe açılarını ve Samsung’a özgü kamera modülü tasarımını görmek için yeterli oluyor.

Konu yine dikey olarak hizalanmış kameralar olacak ancak şirketin son zamanlarda katlanamayan telefonları için yaptığından farklı olarak kameraları birbirine bağlayan çok küçük bir ada da var. Geçen yılki Galaxy Z Fold 5’in tasarımına benzer ancak kameraların altındaki oval şekilli ada bu sefer daha az çıkıntılı görünüyor.

Yani başka bir deyişle, Z Fold 6’a arkadan bakan pek çok kişi bunun Samsung markalı bir cihaz olduğunu anlayabilir. Bu bir marka için avantaj olduğu söylenebilir. Ancak denenmiş ve test edilmiş bir tasarıma bağlı kalmak, markaları daha cüretkar şeyler denemekten alıkoyuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 ile çok sayıda ürün tanıtacak

Kamera modülünün Z Fold 5’e kıyasla daha büyük olması göze çarpıyor. Z Fold 6’nın temmuz ayında Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinde Z Flip 6, Galaxy Watch 7 serisi, Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Ring ile birlikte tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER