Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition’ın olimpik sporculara dağıtımı başladı

galaxy z flip 6

Samsung, Galaxy Z Flip 6 Olympic Edition modelini Unpacked etkinliğinde duyurmuştu. Bu özel telefon, 2024 Paris Olimpiyatları’na ve Paralimpik Olimpiyatları’na katılan her sporcuya armağan ediliyor. Güney Koreli şirket, oyunlarda mücadele edecek olan neredeyse 17 bin sporcuya Z Flip 6 Olympic Edition dağıtımına başladı.

Böylelikle sporcular Z Flip 6 genel satışa çıkmadan önce telefonu deneyimleme imkanına sahip oluyor. Z Flip 6 Olympic Edition, özel bir sarı renkle geliyor ve arka panelinde Paris 2024 Olimpiyatları’nın ve Paralimpik Olimpiyatları’nın logoları bulunuyor. Her cihaz mobil operatör Orange tarafından sağlanan bir eSIM ile geliyor ve sporculara 100 GB’lık 5G internet paketi sunuluyor.

Samsung Wallet uygulamasında sporcuların kullanabileceği toplu taşıma kartları yüklü şekilde gelirken, bazı Olimpiyat uygulamaları da “sporcuların Paris’teyken yeni deneyimler yaşamalarına ve yeni insanlarla bağlantı kurmalarına yardımcı olmak” için telefonda ön yüklü şekilde sunuluyor.

Galaxy Z Flip 6, özel Olimpiyat versiyonu olan ilk Samsung telefonu değil

Samsung, 1998’de Nagano’da düzenlenen Kış Olimpiyatları’ndan bu yana Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin resmi partnerleri arasında yer alıyor. Şirket 2014’te Soçi’de düzenlenen Kış Olimpiyatları’ndan bu yana da özelleştirilmiş Galaxy telefonlar çıkarıyor. Şirket, daha önce de 2022 Pekin Kış Olimpiyatları için Z Flip 3 5G modelinin özel bir versiyonunu hazırlamıştı.

İLGİLİ HABERLER