Teknoloji

Galaxy Watch Ultra daha parlak ekran ve daha güçlü işlemciyle gelecek

galaxy watch ultra

Samsung’un yılın ikinci Unpacked etkinliği hızla yaklaşıyor ve muhtemelen yeni katlanabilir ürünler, akıllı yüzük ve yeni akıllı saatler bu etkinlikte tanıtılacak. Pek çok doğrulanmamış bilgi var ancak sızdırılan yeni özellikler, Samsung Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Watch 7’nin neler sunabileceğine dair daha canlı bir resim çiziyor.

Amiral gemisi olarak konumlanan Galaxy Watch Ultra’nın tek gövde boyutu seçeneğinin 47 mm olduğu belirtiliyor. Daha köşeli bir daire gibi görünen gövdenin titanyumdan yapıldığı belirtilirken, işlemci tarafında da Galaxy Watch 7’de olduğu gibi beş çekirdekli 3 nm işlemcinin tercih edildiği belirtildi.

Daha önceki sızıntılarda da görülen “Hızlı Buton” olarak adlandırılan üçüncü buton burada da dikkat çekiyor. Bunun belirli görevleri hızlı şekilde başlatmak için kullanılacağı söyleniyor. Renk seçenekleri ise gri, gümüş ve bej olarak sayılıyor.

Galaxy Watch 7, 40 mm ve 44 mm gövde seçenekleriyle daha küçük ve orta boy bilekler için daha uygun görünüyor. Alüminyum kaplamalı kasa, 5 ATM basınca kadar suya dayanabilecek. MIL-STD-810H askeri dayanıklılık sertifikasıyla gelecek olan saatin renk seçenekleri arasında krem ve yeşilin olacağı konuşuluyor.

Galaxy Watch 7’nin özellikleri işlemci ve depolama kapasitesi itibarıyla Ultra ile örtüşüyor. Galaxy Watch 7’nin pil kapasitesi konusunda ise selefiyle aynı çizgide kalması bekleniyor. 40 mm modelde 300 mAh, 44 mm modelde ise 425 mAh kapasiteli pilin olduğu söyleniyor.

Galaxy Watch Ultra ve Watch 7 ile birlikte bir ürün daha tanıtılacak

Samsung bu iki akıllı saatin yanında bir akıllı saati daha gözler önüne çıkaracak. Bu saatin Galaxy Watch FE adını taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Watch FE’nin, 10 Temmuz 2024’teki Unpacked etkinliğinden önce tanıtılabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER