Teknoloji

Samsung Galaxy Watch FE’yi resmi duyurusunu yapmadan promosyonda kullanmaya başladı

galaxy watch fe

Samsung Galaxy Watch FE hakkındaki sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu da akıllı saatin temmuz ayındaki Unpacked etkinliğinden yani Galaxy Watch Ultra ve Watch 7’den önce resmiyet kazanma ihtimalini artırıyor.Samsung portföyünde “daha uygun fiyatlı” olarak tanımlanabilecek olan yeni akıllı saatinin varlığını bir kez daha doğruladı.

Şirketin Belçika’daki internet sitesinde başlatılan kampanya kapsamında 30 Haziran’a kadar S24, S24+ ve S24 Ultra modellerinden birini mobil operatörler Orange veya VOO’nun abonelik planlarından biriyle alanlar, yeni Galaxy Watch FE’ye ücretsiz sahip olabilecek.

Bu fırsattan yararlanmak için yapılması gerekenler oldukça basit. Öncelikle telefonu 30 Haziran’da veya öncesinde katılımcı bir mağazadan satın almak, ardından 30 Ağustos’a kadar Samsung’un web sitesine kaydetmek gerekiyor. Bu adımların ardından Galaxy Watch FE’ye sahip olmak mümkün hâle geliyor.

Galaxy Watch FE tanıtım tarihi belirsizliğini koruyor

Artan sızıntılar, Samsung’un uygun fiyatlı akıllı saatini tanıtmak için temmuz ayını beklemeyeceğini düşündürüyor. Ancak ücretsiz Watch FE’yi alabilmek için kayıt süresinin 30 Ağustos’a kadar tutulması, bu seçeneği tamamen devredışı bırakmamak gerektiğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER