Fırsatlar

12.4 inç ekranlı Samsung Galaxy Tab S9 FE+, N11’de 3.000 TL’yi aşan avantajlı fiyatla satılıyor

galaxy tab s9 fe+

Büyük ekranlı bir tablet isteyen, ancak bütçesini de çok yukarı seviyelere çıkarmak istemeyenler için Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tablet düşünülebilir. Bu tabletin Samsung online mağaza fiyatı, 128 GB kapasiteli model için 18.499 TL olurken, N11’de kısa bir süre için 15.389 TL’ye satılıyor.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ özellikleri

Samsung Galaxy Tab S9 FE+, çok yönlü yetenekleri ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken bir cihaz ve kullanıcılarına hem yaratıcı hem de fonksiyonel bir deneyim sunuyor. Parlak ekranı ile izlediğiniz içerikleri anlamlı kılan tablet; Gri, Mint, Gümüş ve Lavanta Eflatunu gibi çeşitli renk seçenekleri ile tarzınıza uyum sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü 12,4 inç ekranıyla göz alıcı detayları keşfetmenize olanak tanırken, geniş DCI-P3 renk gamı sayesinde her şey son derece canlı ve gerçekçi görünüyor.

S Pen ile not almak, çizim yapmak ve yaratıcı projeler üzerinde çalışmak hiç olmadığı kadar keyifli. Yeniden tasarlanan, suya ve toza dayanıklı olarak geliştirilen bu kalem, kutu içeriğine dahil olup cihazın arkasına manyetik olarak tutunarak taşıma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, S Pen Creator Edition desteği sayesinde daha profesyonel çizimler ve yazılar oluşturabilirsiniz. Kalemin suya ve toza dayanıklılığı IP68 derecelendirmesi ile onaylanmış olup, her türlü koşulda güvenle kullanılabilir.

Galaxy Tab S9 FE+’ın görsel yetenekleri, 90 Hz uyarlanabilir yenileme hızı ile daha da perçinleniyor. Bu teknoloji sayesinde ekranın akıcılığı artıyor ve hareketler daha pürüzsüz bir şekilde görüntüleniyor. Gün ışığında bile Vision Booster özelliği ile ekranın parlaklığı otomatik olarak ayarlanarak net bir görüntüleme deneyimi sunar. Daha düşük mavi ışık salınımı ile göz sağlığınızı korur, uzun süreli kullanımlarda bile göz yorgunluğunu en aza indirir.

Bu Android tableti, Exynos 1380 çip seti ile en zorlu görevleri bile rahatlıkla yönetir. 256 GB’a varan dahili hafıza seçenekleri ve microSD kart desteği ile depolama alanınızı ihtiyaçlarınıza göre genişletebilirsiniz. Bu sayede, yüksek çözünürlüklü videolar, fotoğraflar ve diğer önemli belgelerinizi saklamak için yeterli alana sahip olursunuz.

Galaxy Tab S9 FE+’ın sunduğu uzun ömürlü pil ömrü ile gün boyu kesintisiz bir kullanım deneyimi yaşayın. Bu güçlü batarya, neredeyse tüm günü çıkarmanızı sağlar ve gerektiğinde telefonunuzu bile şarj edebilir. 15W Hızlı Şarj özelliği, tabletinize hızlıca enerji yüklerken, diğer cihazlarınızı da şarj edebilmeniz için bir çözüm sunar.

Son olarak, kullanıcı deneyimini üst seviyelere taşıyan Samsung Notes ve Goodnotes gibi profesyonel not alma uygulamaları sayesinde yaratıcılığınızı sınırsızca ifade edebilirsiniz. Tableti, Book Cover Keyboard ile kullanarak tam bir PC deneyimi yaşamak mümkün. Bu klavye, DeX modu desteğiyle birlikte işlerinizi daha verimli hale getirirken, aileniz ve sevdiklerinizin de aynı deneyimi paylaşmasını sağlar. Ebeveyn kontrolü özellikleri sayesinde çocuklarınızın kullanımını yönetebilir ve gönül rahatlığıyla onları teknolojiyle tanıştırabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ile tanışın, teknoloji ve yaratıcılığın mükemmel birleşimini deneyimleyin.

Daha önce bu tabletin daha küçük ekranlı versiyonu olan Galaxy Tab S9 FE’yi incelemiştik. Bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER