Teknoloji

Samsung’un yeni tabletleri Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra’nın tanıtım görselleri ortaya çıktı

galaxy tab s10 ultra s10+

Samsung Galaxy Tab S10 serisinde sadece S10+ ve S10 Ultra modellerine yer vereceğini bir sızıntı aracılığıyla yeniden doğrulamış gibi görünüyor. İnternete sızan yeni görsellerde sadece Tab S10 Ultra ve S10+ modelleri bulunuyor.

Tab S10 Ultra ve S10+ modelleri ise ekranlarına bakarak ayırt edilebiliyor. S10 Ultra’da ekranın üstünde bir çentik bulunurken, S10+ çentiksiz bir ekranla geliyor.

Tab S9 Ultra’nın da çentikli bir ekrana sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Hatta iki tabletin de 2023 çıkışlı seleflerine bir hayli benzediğini belirtmek gerekiyor. Samsung’un standart modeli devreden çıkarmak dışında büyük değişikliklerden uzak durduğu anlaşılıyor.

galaxy tab s10 ultra

Galaxy Tab S10 Ultra ve S10+’ın tanıtımı için ekim ayı işaret ediliyor

Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra’nın ekim ayında tanıtılması bekleniyor. Tabletlerin gümüş ve grafit renk seçenekleriyle geleceği söyleniyor. Kısa süre önce sızan 3C sertifikası, tabletlerin 45W şarj desteğine sahip olacağını göstermişti. Ancak tabletlerin kutularından şarj adaptörü çıkmayacak. Samsung’un tabletlerinin Dimensity 9300+ işlemci taşıyacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.