Teknoloji

Samsung’dan Galaxy Tab S10 serisi için ilginç karar

galaxy tab s9 inceleme s10

Samsung‘un yeni amiral gemisi tablet ailesinin üye sayısı, geçtiğimiz yıla kıyasla bir az olacak. Güney Kore kaynaklı bir habere göre, şirket sadece Galaxy Tab S10+ ve S10 Ultra modellerini çıkaracak.

W

Eğer bu iddia doğruysa, 2023 çıkışlı Tab S9’un doğrudan takipçisi Tab S10 modeli kullanıcılarla buluşacak. Bu da Tab S9’un geçtiğimiz yıl satışa sunulan modeller arasında en az ilgi gören seçenek olduğu anlamına geliyor.

Tab S10+’ın 12.4 inç bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ultra model ise 14.9 inç ekranla işleri başka bir boyuta taşıyacak. İki tabletin çok benzer tasarımlarla gelmesi bekleniyor.

Galaxy Tab S10 Ultra Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Tab S10+’ın kalbinde MediaTek Dimensity 9300+ işlemcinin bulunacağı belirtiliyor. Ultra model ise tüm dünyada Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İki model için de üretimin bu ay içinde başlayacağı iddia ediliyor. Tabletlerin çıkışının ise yılın ilerleyen dönemlerinde yapılacağı belirtiliyor. Bu da Samsung’un Unpacked etkinliğinde yeni tabletlerin tanıtılmayacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER