Teknoloji

Galaxy Tab S10+’ın ürün sayfası Samsung’un internet sitesinde görüldü

galaxy tab s10 ultra s10+

Samsung, yakında yeni nesil amiral gemisi tabletlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çıkış tarihiyle ilgili resmi bir açıklama olmasa da, Galaxy Tab S10+ için hazırlanan resmi destek sayfası, duyurunun yaklaştığını gösteriyor.

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S24 FE henüz resmiyet kazanmasa da, telefonun varlığı destek sayfasıyla doğrulanmıştı. Benzer bir senaryo Tab S10+ tablet için de gerçekleşti. Samsung’un internet sitesindeki destek sayfalarında tableti SM-X820 ve SM-X826B model numaralarıyla görmek mümkün oluyor.

Bu model numaralarından birinin Wi-Fi, diğerinin ise hücresel bağlantı destekli modeli temsil ettiğini anlamak pek zor değil. Destek sayfasında özellikler, tasarım ve fiyat gibi detayları görmek mümkün olmuyor. Ancak duyurunun yakında olduğunu gözler önüne seriyor.

Galaxy Tab S10+ ile birlikte Tab S10 Ultra da tanıtılacak

Seride Tab S10+ ile birlikte Tab S10 Ultra da kullanıcıları bekliyor. Samsung’un standart Tab S10 modeline bu seride yer vermeyeceği daha önce sızıntılarla görülmüştü. Yeni bilgiler de bu iddiayı destekliyor. Tabletlerin tanıtım tarihi konusunda Samsung’un yakında bir işaret vermesi bekleniyor.