Teknoloji

Galaxy S25 Ultra görselleri önemli tasarım değişikliğinin sinyalini veriyor

galaxy s25 ultra

Kısa süre önce sızan bir görsel sayesinde Samsung Galaxy S25 Ultra modelinin ön panelini görmek mümkün olmuştu. Daha küçük ekran çerçevesi ve yuvarlatılmış köşeler söz konusu görselde hemen göze çarpmıştı. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşım, telefona farklı bir açıdan daha detaylı şekilde bakmayı sağlıyor. Yeni görsellerde yan profil de görülebiliyor.

S25 Ultra’nın tamamen düz kenarlarla gelmesi bekleniyor. Şirket son birkaç yıldır orta çerçevede ufak değişiklikler yapmış olsa da, sızdırılan bu render tasarımda büyük bir değişim olduğunu gösteriyor. Eğer doğruysa, yaklaşan Galaxy amiral gemisi Galaxy S24 Ultra’dan çok düz kenarları ve hafif yuvarlatılmış köşeleriyle son Meizu cihazlarına daha çok benzeyebilir.

Ancak görsellerin resmi olmayan bir kaynaktan geldiğini ve şirketin değişiklik yapması için hâlâ zaman olduğunu unutmamakta fayda var.

Önceki bir sızıntıda telefonun biraz daha dar olacağı ancak daha dar çerçeveler sayesinde daha geniş bir panele sahip olacağı belirtiliyordu. Özellikle S25 Ultra’nın genişliğinin iPhone 16 Pro Max ile aynı olduğu söyleniyor. S25 Ultra’nın ekranı da selefinden biraz daha büyük olacak.

Galaxy S25 Ultra, 2025’in ilk çeyreğinde çıkacak

Galaxy S25 Ultra, 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek ve Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle gelecek. Ana sensör olarak 200 MP ISOCELL HP2, 50 MP (10MP’den yükseltilmiş) 3x telefoto ve 50 MP 5X periskop telefoto sensör tercih edilecek. Telefonun ultra geniş kamerası için 50 MP çözünürlüğe sahip 1/2,76 inç JN1 sensörünün yeni bir versiyonunu kullanacağı söyleniyor.