Teknoloji

Galaxy S24 ve S24+ düz kenarlarla gelecek

galaxy s24

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarını tanıtmasıyla birlikte gözler Galaxy S24 serisine çevrildi. Önümüzdeki dönemde S24 serisiyle ilgili olarak şimdiye kadarkine kıyasla çok daha fazla sızıntıyla karşılaşmamız muhtemel görünüyor. Bunların en yenisi, S24 ve S24+ modellerinin tasarımlarıyla ilgili.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, Samsung bu iki telefonda Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’teki gibi düz bir kenar çerçevesi tasarımını tercih edecek. Hâlihazırda Galaxy S23 ve S23+’ın arka panelleri düz olsa da, bu paneller ortaya doğru hafif bir şişme yapıyor. Ancak S24 serisiyle birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor.

Samsung’un bu kararı genel tasarım trendlerindeki değişiklikler nedeniyle vermişe benziyor. Son birkaç yıldır akıllı telefon pazarında daha düz kenarlar ve biraz daha keskin köşeler tercih ediliyor. Ancak Samsung’un bu kararı tüm trendlerden bağımsız olarak, kendi tercihleriyle almış olması da muhtemel görünüyor.

Galaxy S24 Ultra’nın farklı bir tasarıma sahip olması bekleniyor

Ice Universe tarafından yapılan paylaşımda Galaxy S24 Ultra modelinden bahsedilmemesi dikkat çekiyor. Dolayısıyla şimdiye kadarki Galaxy S serilerinde olduğu gibi, S24 serisinde de Ultra modelin farklı bir yoldan yürümesi sürpriz olmayacaktır. Samsung genellikle Ultra modelini küçük değişikliklerle daha kolay fark edilir hâle getirmeyi tercih ediyor.

İLGİLİ HABERLER