Teknoloji

Samsung One UI 6.1.1 ile Galaxy S24 Ultra’nın kamerasına önemli yenilikler getirecek

samsung galaxy s24 ultra inceleme

Samsung’un yeni Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6’yı temmuz başında Paris’teki bir etkinlikte piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu cihazların kutularından One UI 6.1.1 ile çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Söz konusu sürüm daha sonra Galaxy S24 ailesi ve S24 Ultra dahil olmak üzere Samsung’un diğer amiral gemilerinde de kullanılacak.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan bir paylaşım, bunun S24 Ultra için çıkışından bu yana sunulan en büyük güncelleme olacağının sinyalini veriyor.

Görünüşe göre sadece bu da değil, S24 Ultra için One UI 6.1.1’de pek çok kamera güncellemesi yer alacak. Bu, telefonun kamera performansını yetersiz bulanlar için iyi bir haber olarak nitelendirilebilir.Elbette güncellemeler donanımı değiştiremez, ancak bazı yerlerdeki sorunları çözebilecekleri söylenebilir.

Galaxy S24 Ultra için One UI 6.1.1 güncellemesi test ediliyor

Ice Universe, Samsung’un şu anda bu güncellemeyi test ettiğini ancak yayınlanmadan önce “oldukça uzun bir süre” test edileceğini söylüyor. Bu da şirketin hatalardan tamamen arındırılmış bir deneyim hedeflediği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER