Teknoloji

Galaxy S24 Ultra video kaydı için gelişmiş yetenekler sunacak

samsung galaxy s24 ultra

Samsung Galaxy S24 serisinin yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Ancak tanıtımdan önce sızıntılar sayesinde serinin üyeleriyle ilgili pek çok detayı görmek mümkün olmuştu. Yeni bir sızıntı sayesinde Galaxy S24 Ultra‘nın video kayıt yetenekleri de ortaya çıktı.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, S24 Ultra ile yüksek kare hızlarıyla video kaydı yapmak mümkün olacak. Akıllı telefonla 4K 120 fps video kaydedilebileceği söyleniyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa, S24 Ultra video kaydı tarafında selefine kıyasla önemli bir sıçramayla gelecek. S23 Ultra ile 4K 60 fps video kaydedilebiliyor.

Ice Universe paylaşımında bu özelliğin test aşamasında olduğunu ve S24 Ultra’nın final sürümünde bulunmayabileceği notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Akıllı telefonda kullanıcıları bekleyen diğer özellikler ise belirsizliğini koruyor. Samsung’un daha önce Galaxy S ailesinde 4K 120 fps video kaydı özelliğine yer vermediğini belirtmekte de fayda var.

Galaxy S24 Ultra, Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Galaxy S24 Ultra’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunacağı biliniyor. S24 ve S24+ modelleri ise bazı bölgelerde Snapdragon 8 Gen 3 bazı bölgelerde de Exynos 2400 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER