Teknoloji

Galaxy S24 serisinin ana renk seçenekleri ortaya çıktı

galaxy s24+ galaxy s24 plus

Samsung Galaxy S24 serisiyle tanışmak için takvimlerin 2024’e dönmesini beklemek gerekiyor. Ancak seriyle ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Söz konusu sızıntıların en yenilerinden birisi de telefonların renk seçenekleri konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Samsung Galaxy S ailesinde her yıl renk paletinde bir değişikliğe gidiyor. Şirketin 2024 model Galaxy S serisi için tercih ettiği ana renk seçeneklerinin siyah, gri, menekşe moru ve sarı olduğu söyleniyor. Standart seçenekler olan siyah ve gri genellikle “Hayalet Siyah” ve “Grafit” gibi isimlerle pazarlanıyor.

Mor ve sarı renk seçeneklerinde ise işler biraz değişiyor. Galaxy S23 serisinde soluk Lavanta ve Lime renk seçenekleri mevcut olsa da bunların mor ve sarı olduklarını söylemek pek mümkün değil. Yeni Galaxy S23 FE’de renklerden biri mor olsa da, bu da tam menekşe tonunda görünmüyor.

Samsung daha önce Galaxy S21 serisinde renk seçenekleri arasında menekşe moruna yer vermişti. Sarı renkli bir Galaxy S telefonu içinse biraz daha eskiye gitmek gerekiyor. Samsung Galaxy S10e modelinde sarı renk seçeneğini kullanıcıların karşısına çıkarmıştı.

Galaxy S24 serisinde başka renk seçenekleri de sunulacak

Bu dört renk seçeneğinin yanı sıra sadece Samsung’un çevrimiçi mağazasında bulunan başka renk seçenekleri de S24 serisinde kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu renklerin ne olacağı konusunda henüz ortada net bir bilgi yok.

Bu noktada Samsung’un Galaxy S24 serisinin tüm üyelerinde titanyum çerçeveye yer vermesinin beklendiğini belirtmekte fayda var. Dolayısıyla S24 serisinin üyelerinin Armor Alüminyum kullanılan S23 serisinin üyelerinden daha farklı görüneceği şimdiden söylenebilir. Bu da Samsung’un arka panel renklerinde bazı değişiklikler yapmasını gerektirebilir.

İLGİLİ HABERLER