Teknoloji

Yeni Galaxy S24 FE sızıntısı tüm önemli detayları gözler önüne seriyor

galaxy s24 fe

Samsung Galaxy S24 FE yakında resmen gözler önüne çıkacak. Samsung’dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmese de, S24 FE’nin sızan görsel ve özellikleri telefonla ilgili hemen hemen her şeyi şimdiden görmeyi sağlıyor.

S24 FE’nin kalbinde Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 2400e işlemci bulunuyor. Kutusundan One UI 6.1.1 yüklü şekilde çıkacak olan telefonda Samsung’un Galaxy AI yazılım seti de kullanıcıları karşılayacak. Üretici Düzenleme, Circle to Search, Taslaktan Görsel Oluşturma ve Canlı Çeviri gibi özellikler Galaxy AI’ın getirdikleri arasında yer alıyor.

Alüminyum çerçeveli telefonda 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD+ çözünürlüklü ekran yer alıyor. Maksimum parlaklık seviyesi 1900 nit olan bu ekran, Gorilla Glass Victus+ camla korunuyor. 50 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 8 megapiksel telefoto kamera eşlik ederken, ön tarafta da 10 megapiksel kamera bulunuyor.

galaxy s24 fe

S24 FE’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4565 mAh kapasiteli pili veriyor. Samsung’un pazarlama materyallerinde bu pilin 78 saat müzik dinlemek ve 29 saat video izlemek için yeterli olduğu bilgisi veriliyor. Telefonun suya dayanıklı olacağı da yine bu materyallerde görülen bilgiler arasında yer alıyor.

galaxy s24 fe

Galaxy S24 FE toplamda yedi renk seçeneğiyle gelecek

Galaxy S24 FE toplamda yedi renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısında olacak. Bunlardan ikisi sadece Samsung’un internet sitesinde satılacak. Grafit, mavi, gümüş/beyaz, yeşil ve sarı renk seçenekleri ise tüm kanallarda satışa sunulacak.