Teknoloji

Samsung Galaxy S24 FE resmi kayıtlara girmeye devam ediyor

galaxy s24 fe

2024 model amiral gemisi telefonlarının hepsini tanıtan Samsung’un önünde hâlâ yeni duyurular var. Güney Koreli şirket şimdi de Galaxy S24 FE modelini gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda sızıntılar sayesinde akıllı telefonun özelliklerini ve farklı renklerini görmek mümkün olmuştu. Şimdi de çıkışın çok yakın olduğunu gösteren başka bir işaret daha geldi.

S24 FE, Hindistan Standartlar Bürosu’nun (BIS) internet sitesinde görüntülendi. Telefon kayıtlara SM-S721B/DS model numarasıyla girdi. S24 FE için Samsung’un internet sitesinde açılan destek sayfasında da aynı model numarasıyla boy göstermişti.

BIS’ın kayıtları donanım veya tasarım konusunda bilgi vermezken, akıllı telefonun Hindistan’da piyasaya çıkacağını doğruluyor. Bu noktada S24 FE’nin tüm dünyada kullanıcılarla buluşacağının altını çizmekte fayda var.

Mevcut dedikodular, S24 FE’nin ekim ayında satışa sunulacağı yönünde. Bu da yakın zamanda telefonla ilgili bir duyurunun gelmesinin sürpriz olmayacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy S24 FE Exynos 2400e işlemciyle gelecek

Galaxy S24 FE’nin kalbinde Samsung’un Exynos 2400e işlemcisinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. S23 FE’de 6.4 inç olan ekran büyüklüğünün 6.7 inçe çıkması da beklentiler arasında yer alıyor. Sızıntılar telefonun standart S24 ile neredeyse aynı göründüğünü ve en az beş renk seçeneğiyle geleceğini gösteriyor.