Teknoloji

Samsung Galaxy S24 FE beş renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak

galaxy s23 fe inceleme samsung galaxy s24 fe

Samsung Galaxy S24 FE modeli üstündeki çalışmalarına devam ediyor. Akıllı telefonun bu yılın ilerleyen dönemlerinde satışa sunulması bekleniyor. S24 serisinin görece daha uygun fiyatlı üyesi olacak telefonla ilgili sızıntıların en yenisi, renk seçeneklerine ışık tutuyor.

Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları’ndan Ross Young tarafından yapılan paylaşıma göre; S24 FE siyah, gri, açık mavi, açık yeşil ve sarı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

En çok ilgi gören rengin siyah olması bekleniyor. Samsung’un söz konusu renkleri daha “havalı” isimlerle pazarlaması da öngörüler arasında yer alıyor. Örneğin, S23 FE’nin renk seçenekleri Nane, Krem, Mor, İndigo, Grafit ve Mandalina isimleriyle sunulmuştu.

Galaxy S24 FE hangi özelliklerle gelecek?

S24 FE bir süre önce Geekbench’in veri tabanında Exynos 2400 işlemci ve 8 GB RAM ile boy göstermişti. Telefonun 12 GB versiyonunun sunulması da muhtemel görünüyor. Telefonun çıkış tarihine ilişkin dedikodulardan bazıları yaz aylarını işaret ederken, bazılarında da S24 FE tanıtımının yılın sonlarını bulabileceği belirtiliyor.

S24 FE’nin S24, S23 FE ve S23 ile aynı ana kamerayı taşıması, 6.1 inç AMOLED ekrana sahip olması, depolama alanının 128 veya 256 GB olması, pil kapasitesinin de 4500 mAh olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER