Teknoloji

Galaxy S24 FE için hazırlanan ilk One UI sürümü görüldü

galaxy s23 fe inceleme samsung galaxy s24 fe

Samsung Galaxy S24 FE hakkındaki söylentiler çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu cihazın akıbeti konusunda farklı iddialar gündeme gelse de, en yeni sızıntı S24 FE’nin bir noktada resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Duyumcu Tarun Vats tarafından yapılan paylaşıma göre, S24 FE için hazırlanan ilk One UI sürümü Samsung’un yazılım sunucusunda görüldü. S721BXXU0AXE3 / S721BOXM0AXE3 / S721BXXU0AXE3 numaralarını taşıyan sürümün SM-S721B model numaralı telefona ayrıldığı görülüyor. Bu model numarasının S24 FE’nin Avrupa’da satılacak versiyonuna ait olduğu daha önceki sızıntılar sayesinde ortaya çıkmıştı.

Samsung’un S24 FE için hazırlanan ilk One UI sürümünü sunucularına yüklemesi, telefonun resmi duyurusu için önümüzde daha uzun bir zaman olduğu anlamına geliyor. Ancak bu konu hakkında henüz resmi bir işaret gelmediğini belirtmekte fayda var.

Samsung Galaxy S24 FE ne zaman resmiyet kazanacak?

Söylentilere göre, S24 FE yaz aylarında veya yılın sonlarında kullanıcılarla buluşacak. Daha önceki FE modellerinin çıkış takvimine bakıldığında yılın son ayları daha yüksek bir ihtimal gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER