Teknoloji

Galaxy S24+, Android 15 ve One UI 7 ile testlere girmeye başladı

galaxy s24+

Samsung Galaxy S24+ yedi yıl boyunca büyük Android güncellemelerini alacak. Bu güncellemelerden ilki de yakında dağıtıma çıkacak. S24+, Android 15 işletim sistemi ve One UI 7.0 kullanıcı arayüzüyle Geekbench’in benchmark testinden geçti.

Samsung geçtiğimiz mayıs ayı itibarıyla Galaxy S24 Ultra’da One UI 7.0 kullanıcı arayüzünü test etmeye başlamıştı. Şimdi S24 ailesinin diğer iki üyesi de test sürecine dahil edilmiş gibi görünüyor. S928BXXU3BXG2, S928BOXM3BXG2 model numaralarıyla S24 ve S24+’ın Geekbench’in veri tabanında görüldüğü belirtiliyor.

Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra, Android 15 ile tanışacak ilk modeller olacak

Samsung şimdilik kapalı kapılar ardında One UI 7’yi geliştiriyor, ancak ağustos veya eylül aylarında halka açık bir beta sürümü sunulabilir. Güncelleme ilk olarak S24 serisinde kullanıcılarla buluşacak. Daha sonrasında daha eski S serisi amiral gemileri ve uygun diğer modeller Android 15 ile tanışacak.

Samsung geçtiğimiz yıl herkese açık One UI 6 beta sürümünü ağustos ayında yayınlamıştı. Final sürümü ise ekim ayında dağıtıma çıkmıştı. One UI 7 serisi için de benzer bir takvimin uygulanması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER