Fırsatlar

128 GB’lık Samsung Galaxy S23, şimdi en iyi fiyattan satışta

samsung galaxy s23

Samsung’un 2023 model amiral gemisi telefonlarından Galaxy S23, kompakt boyutlarıyla rahat bir kullanım sunuyor. Üstelik Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve 50 megapiksel kamerasıyla da amiral gemisi performansını sunuyor. Normal fiyatı 37.999 TL olarak verilen bu telefonun siyah renkli ve 128 GB kapasiteli versiyonunu, Hepsiburada’da 26.499 TL’ye satın alabilirsiniz.

Samsung Galaxy S23, modern teknoloji ve kullanım kolaylığını bir araya getiren bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılarına 128 GB’lık geniş depolama alanı ve 8 GB RAM ile destansı bir performans vadediyor. Çoklu uygulama kullanımında bile kesintisiz bir deneyim sunan bu cihaz, siyah tasarımıyla da şıklık ve fonksiyonelliği birleştiriyor. İncelediğimizde, keskin ve renkli ekran yapısıyla içerikleri zengin bir detayda görüntülemenize, yüksek çözünürlüklü kamera sistemiyle anılarınızı net fotoğraflar ve 4K video kalitesinde ölümsüzleştirmenize olanak tanıdığını görüyoruz. Üstelik uzun süreli pil ömrü ve hızlı şarj özelliği ile yoğun kullanım günlerinizde dahi güvende olduğunuzu hissettiriyor.

Galaxy S23, kullanım deneyimini üst seviyelere taşıyan özelliklerle dolu. En son güncellenen işlemci teknolojisi sayesinde üstün performans sergilerken, geniş depolama kapasitesi ile tüm verilerinizi rahatça saklama imkanı sunuyor. 8 GB RAM ile çok görevli kullanımlarda dahi performansından ödün vermeyen bu cihaz, geniş ve yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı sayesinde izleme deneyiminizi iyileştiriyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş açılı, telefoto lensler gibi kamera özellikleriyle de fark yaratıyor. Uzun ömürlü bataryası, günlük kullanımınızı kolaylaştırırken, hızlı şarj özelliği sayesinde cihazınızı daha az bekleyerek kullanıma hazır hale getiriyor.

Güvenlik konusunda da iddialı olan Samsung Galaxy S23, parmak izi sensörü ve yüz tanıma teknolojisi gibi biyometrik özelliklere sahip. Bu özellikler, kullanıcıların kişisel verilerini koruma altına alırken, aynı zamanda hızlı ve kolay bir erişim imkanı sunuyor. Bu özellikler sayesinde, telefonunuzun güvende olduğundan emin olabilir ve kişisel verilerinizi dış tehditlere karşı koruyabilirsiniz. Ayrıca, S23 modelinin Samsung’un diğer ürünleri ile sorunsuz entegrasyonu sayesinde, geniş bir ekosistem içerisinde kusursuz bir deneyime adım atabilirsiniz.

Diğer Samsung ürünlerinde Hepsiburada fırsatları

Bir başka iyi fiyat da Samsung Galaxy M34‘te yer alıyor. Bu telefonu Hepsiburada’da 9.999 TL’den satın alabilirsiniz. Samsung Galaxy M34 5G, uzun süreli kullanım vaat eden 6.000 mAh pil gücü ve ihtiyacınız olduğunda anında şarj olabilen Süper Hızlı Şarj özelliğiyle dikkat çekiyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızası sayesinde, çoklu görevlerin üstesinden kolaylıkla geliyor ve sizlere gereken tüm alanı sunuyor. 6,5 inç büyüklüğünde ekrana sahip bu model, 20 MP ve üzeri kamera çözünürlüğü ile göz alıcı fotoğraflar çekmenizi sağlarken, 5G mobil bağlantı hızıyla da maksimum internet performansı sunuyor. 13 MP ön kamera ile net selfie’ler çekebileceğiniz Galaxy M34 5G, yüz tanıma gibi ileri düzey özellikleriyle güvenliğinizi de garanti altına alıyor. Samsung Türkiye garantisiyle birlikte gelen bu cihaz, günlük kullanımda performans ve dayanıklılığı bir arada arayanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Tablet isteyenler için de Samsung Galaxy Tab A9 Wi-Fi tablet var. Bu tablet Hepsiburada’da 4.199 TL’den satılıyor. Samsung Galaxy Tab A9 Wi-Fi SM-X110, kullanıcılarına modern ve etkileyici bir tablet deneyimi sunuyor. 8.7 inç büyüklüğünde bir WQXGA ekrana sahip olan bu cihaz, 1340 x 800 çözünürlüğüyle göz alıcı görüntüler vaat ediyor. 8GB RAM ve 128GB disk kapasitesiyle donatılmış olan Galaxy Tab A9, güçlü bir Qualcomm işlemci tarafından destekleniyor ve sekiz çekirdekli işlemci sayesinde akıcı ve hızlı bir kullanım sunuyor. 5100 mAh pil gücüyle uzun saatler boyunca kesintisiz bir deneyim yaşatırken, 8,0 MP kamera çözünürlüğü ile de kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. Android 13 işletim sistemi tabanlı bu tablet, GPS desteği ve Bluetooth özellikleriyle de dikkat çekiyor. Ancak HDMI ve mobil bağlantı seçenekleri bulunmuyor ve kalem uyumluluğu sağlamıyor. Yine de Samsung Galaxy Tab A9, günlük görevlerden multimedya kullanımına kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçları karşılayabilecek bir cihaz olarak öne çıkıyor.

NOT: Fiyatlar yayın tarihinde geçerlidir, daha sonra değişiklik gösterebilir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER