Fırsatlar

256 GB kapasiteli Samsung Galaxy S23 Ultra’da 1.500 TL indirim imkanı

galaxy s23 ultra

Samsung’un 2023 model amiral gemisi telefonlarından olan Galaxy S23 Ultra, kaliteli kamera sistemi, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve uzun soluklu güncelleme desteğiyle, 2024 model Galaxy S24 Ultra‘ya para vermek istemeyenlere için iyi bir alternatif teşkil ediyor. Üstelik şimdi N11’de bu modelin 8 GB RAM ve 256 GB kapasiteli versiyonunu, 46.699 TL yerine 45.199 TL’ye, yani 1.500 TL indirimle satın alma imkanı bulunuyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra özellikleri

Özellikle düşük ışıkta fotoğraf çekim performansıyla öne çıkan Galaxy S23 Ultra, gün batımından şafağa kadar net ve kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sağlıyor. Gelişmiş kamera sensörleri ve en hızlı işlemcisi sayesinde düşük ışık koşullarında dahi üstün performans gösteriyor. Ayrıca, kamera lensi bile parlamayı azaltarak görüntü almayı kolaylaştırıyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Snapdragon 8 Gen 2 çip seti ile donatılmış olup, oyun oynarken veya video izlerken bile pil tüketimini optimize ediyor. Geliştirilmiş özellikleri sayesinde boş zamanlarınızı en verimli şekilde değerlendirebilir, gün boyu kesintisiz bir performansın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu model, hız ve verimliliği bir araya getirerek kullanıcılarına akıcı bir deneyim sunuyor.

Samsung, çevre dostu malzemeler kullanarak Galaxy S23 Ultra’yı üretti. Geri dönüştürülmüş cam ve PET film gibi materyallerle üretilen bu cihaz, çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor. Hem telefonun dış kısmında hem de paketlemesinde çevre dostu malzemeler kullanılarak sürdürülebilir bir teknoloji ürünü olarak piyasaya sürülüyor.

Galaxy S23 Ultra, Expert RAW modu ile detayları daha da iyileştirme imkanı tanıyor. 50 MP’lik çekim yapma kapasitesi ile dinamik kareler elde edebilir, astrofotografi modu sayesinde yıldızları ve gece gökyüzünü net bir şekilde fotoğraflayabilirsiniz. Çeşitli pozlama özellikleri ile çekimlerinizi daha da profesyonel hale getirebilirsiniz.

Dynamic AMOLED 2X ekran teknolojisi ile donatılmış olan bu Android telefonu, ister düşük parlaklıkta ister tam parlaklıkta, ekranda net ve renkli ayrıntılar sunuyor. 120 Hz yenileme hızı sayesinde aksiyonu akıcı hale getirirken, pil tasarrufu da sağlayarak uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Bu sayede, oyunlardan film izlemeye kadar her türlü aktivitede mükemmel bir görüntü kalitesi elde ediliyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra, ileri teknolojisi, çevre dostu tasarımı ve üstün performans özellikleri ile kullanıcılarına 2024 yılında bile yüksek seviyede bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Hem günlük kullanımda hem de profesyonel ihtiyaçlarınızda yanınızda olacaktır.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER