Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE için beklenen duyuru çok yakında gelecek

galaxy s23 fe

Yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5‘i tanıtan Samsung’da hareketli günler devam edecek gibi görünüyor. Pek çok kişi gözünü Galaxy S24 serisine çevirse de, Samsung ilk olarak Galaxy S23 FE modelinin duyurusunu yapacak. Son olarak WPC (Kablosuz Güç Konsorsiyumu) tarafından onaylanan telefonun ön panel fotoğrafı da sertifikayla beraber sızdı.

Bu sızıntıya ek olarak, Samsung’dan resmi sayılabilecek bir açıklama da geldi. Android Authority sitesine konuşan Samsung Güney Afrika’nın mobilden sorumlu başkan yardımcısı Justin Hume, telefonun yakında tanıtılacağını doğruladı.

Samsung yöneticisi, şirketin ürün portföyünde Galaxy A54 ve S23 modelleri arasında bir boşluk olduğunu ve bu boşluğun S23 FE tarafından doldurulabileceğini belirtti. Akıllı telefonun Samsung’un kendi üretimi olan Exynos 2200 işlemcinin bulunması bekleniyor. Ancak bazı kaynaklarda telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelebileceği de belirtiliyor. Dolayısıyla S22 FE’nin farklı pazarlarda farklı işlemcilerle kullanıcıların karşısına çıkması sürpriz olmayacaktır. Bunun Samsung için olağan dışı bir durum olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

galaxy s23 fe

Galaxy S23 FE tasarım bakımından Galaxy A54’e daha yakın olabilir

Daha önceki sızıntılara göre, Galaxy S23 FE görüntüsü itibarıyla Galaxy A54’e benzeyecek. Ancak telefon amiral gemisi sınıfı bir işlemciyle üst sınıf bir performans sunacak. S23 FE hakkındaki öngörü ve iddiaların doğru olup olmadığını öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER