İncelemelerManşetler

Samsung Galaxy S20 FE İncelemesi

galaxy s20 fe inceleme

galaxy s20 fe satın alSamsung Galaxy S20 FE
Samsung Online Mağaza’dan Satın Alın

SATIN AL

galaxy s20 fe satın alSamsung Galaxy S20 FE
GittiGidiyor’dan Satın Alın

SATIN AL

Bundan birkaç yıl önce sıklıkla gördüğümüz, amiral gemisi telefonun bazı özelliklerini ve tasarımını daha uygun fiyat noktasından sunan “lite” modelleri akımının bir benzerine şimdilerde de rastlıyoruz. Ancak şimdiki akımın eskisinden farkı, sunulan modellerin sahip oldukları özellikler ve performans bakımından amiral gemisi modelden çok da geride kalmaması oluyor. Geçen ayın sonlarına doğru resmiyet kazanan Samsung Galaxy S20 Fan Edition, ya da kısaca S20 FE için de bu durum geçerli. Bu yılın başında üç üyeyle birlikte çıkan Galaxy S20 serisinin “hayranlara özel” olarak nitelendirilen bu versiyonu 120 Hz ekran, stereo hoparlör, Exynos 990 işlemci, hızlı şarj, kablosuz şarj ve bunun gibi üst sınıf özellikleri daha farklı bir malzemeyle ve nispeten daha uygun fiyata sunuyor. Yaklaşık 10 gündür Galaxy S20 FE 5G modelini deneyimliyoruz. Bu modelin Türkiye’de satılanlardan farkı; Exynos 990 yerine Snapdragon 865 barındırması. Bu durum performans tarafında küçük bir farklılığa neden olabilir, ancak genel kullanıcı deneyimi açısından Exynos 990 işlemcili telefonla herhangi bir fark taşımayacaktır. Bu Android telefon ile ilgili yorumlar ve izlenimler Galaxy S20 FE inceleme yazısında yer alıyor.

Galaxy S20 FE inceleme: Tasarım

Galaxy S20 FE genel hatları itibarıyla S20 serisinin çizgisini devam ettiriyor. Yuvarlatılmış köşeleri, ince ekran çerçevesi, ekranın üst kısmında ortalanmış biçimde yer alan selfie kamera deliği gibi unsurlar bu telefonda da mevcut durumda. Galaxy S20 ile karşılaştırdığımız zaman, 8.4 milimetre ile ondan biraz daha kalın. Aynı zamanda daha büyük boyutlu ekran taşımasına bağlı olarak daha büyük yüzey alanına sahip. Buna rağmen tek elle tutuşta bile kompakt telefon havasını verdiğini söylemeden geçmeyelim. S20 modelinin önünde Corning Gorilla Glass 6 cam kullanılmış. S20 Fan Edition modelinde ise önde Gorilla Glass 3’ün kullanıldığını görüyoruz. Kenarları ise alüminyum çerçeve kaplarken arkada ise plastik kullanılmış. Bu yönüyle de arkası da cam olan S20 ailesinin diğer üyelerinden ayrılıyor.

galaxy s20 fe inceleme

Samsung, Galaxy Note 20 modelinde de arkada plastik kullanıyor. Daha doğrusu güçlendirilmiş polikarbon malzeme kullanılıyor. Note 20’yi inceleme fırsatı bulamadık, ancak bu cihazı inceleyenler malzeme kalitesini pek iyi bulmamıştı. S20 FE’de de aynı malzeme kullanılmış ve bize göre durum o kadar da kötü değil. Sıradan plastiğe göre çok daha kaliteli olan bu malzemenin mat yüzeyi de hafif pürüzlü olması sayesinde telefonu rahat şekilde tutmayı sağlıyor. Kir veya parmak izi tutma konusunda da çok cömert sayılmaz. Her ne kadar malzeme seçimi bakımından amiral gemisi S20 modellerinin altında görünse de, Galaxy S20 FE’yi elinize aldığınız zaman değerli bir telefon kullandığınız hissini yaşarsınız.

Galaxy S20 Fan Edition modelini eğlenceli kılan unsurlardan bir tanesi de farklı renk seçeneklerinin sunulması. Üstelik telefonun kenarlarını saran metal çerçeve de telefonun renk düzenine uyum gösteriyor. Lacivert, lavanta, nane yeşili, turuncu, kırmızı ve beyaz olmak üzere altı farklı renk seçeneği bulunuyor. Elimizdeki lacivert renkli modelde sözünü ettiğimiz çerçeve ve arka yüz uyumu pek fazla fark edilmiyor, bunun için diğer renkleri tercih etmeniz yerinde olacaktır. Her şeye rağmen lacivert, yani Cloud Navy renk seçeneğinin de oldukça havalı göründüğünü belirtmemiz gerekiyor.

galaxy s20 fe inceleme

6.5 inç ekran ön yüzün büyük bir bölümünü kaplıyor. Ekran düz, diğer üyelerdeki gibi kavis yok. Aynı zamanda ekran çerçeveleri de daha geniş, bu nedenle ekran-gövde oranı serinin diğer üyelerine göre daha düşük. Ekranın üst kısmında, daha önce de belirttiğimiz gibi selfie kamera deliği bulunuyor. Onun üstünde ise ahize hoparlörü var. Alt kenarda USB-C portu, hoparlör ve mikrofonu görüyoruz. Üst kenarda nano SIM ve microSD kart tepsisi ile ikinci mikrofon var. Sağ kenarda ise ses tuşları ve yan tuş sıralanıyor. Bunlar tek elle kullanımda rahatlıkla erişilebilecek noktada bulunuyor. Her iki elle tutuşta da tuşlara erişmek için telefonu elinizde hareket ettirmeniz gerekmeyecektir. Tuş basma aralığı ve sertlik de iyi şekilde ayarlanmış. El yordamıyla bulmak ve kullanmak da zor değil.

Arka yüze baktığımızda sol üst köşede, üç tane kameranın bulunduğu, dikdörtgen şekilli kamera modülünü görüyoruz. Burada çift renkli LED flaş da mevcut. Bunun görünüşü S20’dekiyle hemen hemen aynı. Alt kenara doğru Samsung logosu da bulunuyor. Galaxy S20 FE’nin daha pahalı olan kardeşlerinden aldığı bir özellik de suya ve toza dayanıklılık. Bu durum IP68 sertifikasıyla belgeleniyor. Yani, bu açıdan kardeşlerinden pek de geri kalmıyor.

Galaxy S20 FE inceleme: Ekran ve Ses

Samsung Galaxy S20 FE’de 6.5 inç, 1080 x 2400 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alıyor. Samsung’un Sonsuz-O olarak adlandırdığı, üst kısmında ortalanmış şekilde selfie kamera deliğinin bulunduğu bir ekrana yer veriliyor. Ekranın görüntü oranı 20:9, piksel yoğunluğu ise 407 ppi. Piksel yoğunluğu S20 FE’nin ekranının yeteri kadar net ve keskin yazılar, grafikler sunmasına yardımcı oluyor. Parlaklık bir akıllı telefon için yeteri kadar yüksek. Belki S20 Ultra veya S20 Plus gibi, daha önce deneyimlediğimiz telefonlardaki parlaklık seviyesi yok. Yine de, kullanıcıların dışarıda rahatlıkla kullanmasına yardımcı olacak bir parlaklık sunuluyor. Renk canlılığı da yüksek, arzu ederseniz renk sıcaklığını ekran ayarları içinden değiştirebilirsiniz. Super AMOLED ekran derin siyahlar, yeteri kadar yüksek kontrast ve geniş görüş açıları sunuyor. Dış ortamda da ekranın görünürlüğü iyi.

galaxy s20 fe inceleme

6.5 inç ekranın internette gezinme, video izleme, oyun oynama gibi işler için de yeterli alanı sunduğunu söyleyebiliriz. Üstteki kamera deliği de diğer telefonlardakine göre daha küçük, göz tırmalamıyor. Ekranın düz olmasının bu telefonu tercih edeceklerin hoşuna gideceğini söyleyebiliriz. Böylelikle kenarlara yanlışlıkla dokunarak istenmeyen komutların verilmesinin de önüne geçilecektir. HDR10+ desteği de mevcut. YouTube’da veya Netflix’te desteklenen içerikleri daha canlı renkler ve zengin detaylarla izleyebilirsiniz.

S20 FE’nin ekranının diğer S20 ailesi üyelerindeki ekranlardan aldığı bir özellik de 120 Hz yenileme hızı oluyor. Bu sayede kullanıcı arayüzünde veya destekleyen oyunlarda daha akıcı ve pürüzsüz geçişlerin etkisini görebilirsiniz. Üstelik Full HD+ çözünürlüklü ekran bulunduğundan dolayı, S20 FE sahiplerinin yüksek yenileme hızı için daha yüksek çözünürlükten fedakarlık etmeleri de gerekmiyor. Ekran ayarları içinden ister yüksek hızı, isterseniz standart hızı tercih edebilirsiniz. Tabii ki, yüksek hız nedeniyle pil tüketimi biraz daha artacaktır, ancak bunun genel pil tüketimine çok büyük yansımasının olmadığını söyleyebiliriz.

galaxy s20 fe inceleme

Galaxy S20 ailesinin daha yüksek seviyedeki üyelerinde gördüğümüz çift hoparlör de S20 Fan Edition’da yer alan bir başka memnun edici özellik. Alt kenarda bulunan ana hoparlöre ahize hoparlöre yerleştirilmiş ikinci bir hoparlör eşlik ediyor. Stereo sese yakın bir çıkış sağlanıyor. Ses şiddeti yüksek, çevresel ses etkisi ve dolgunluk da iyi seviyede bulunuyor. Dolby Atmos ses desteği de mevcut. Uygun kulaklık ve hoparlörle bu destekten de yararlanabilirsiniz. İlginçtir ki, S20 FE’nin kutusundan kulaklık çıkmıyor. 3.5mm kulaklık jakı da yok. Bu durum kulaklıkla müzik dinlemek isteyenlerin hareket alanını biraz daha kısıtlanıyor. Ya 3.5mm – USB-C adaptörü edinmeli ya da bir kablosuz kulaklık satın almalısınız. İkinci yöntem biraz daha maliyetli olsa da daha pratik ve zahmetsiz bir müzik dinleme deneyimi sağlayacaktır.

Galaxy S20 FE inceleme: Performans ve Pil

Galaxy S20 FE Türkiye’de 7nm+ tabanlı Exynos 990 yonga set ile birlikte geliyor. Sekiz çekirdekli bu işlemci Mali-G77 MP11 GPU’yu barındırıyor. 6 GB DDR5 RAM ve 128 GB dahili hafıza da mevcut. Aynı zamanda microSD kart yuvası da 256 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekliyor.

galaxy s20 fe inceleme

Samsung’un test için bize gönderdiği model ise Galaxy S20 FE 5G modeli. Yani içinde Snapdragon 865 işlemcinin bulunduğu model. Teknoloji tutkunları arasında Qualcomm’un işlemcisini taşıyan Samsung amiral gemisi telefonlarının, Samsung yapımı Exynos işlemcili muadillerine göre daha iyi performans değerleri ortaya koyduğuna dair bir genel kanı var. Benchmark testleri de bunun yanlış olmadığını gösteriyor. Ancak genel kullanıcı deneyimi açısından aradaki farkın çok büyük seviyede olmayacağını düşünüyoruz. Eğer sürekli fotoğraf veya video düzenleme gibi yoğun güç gerektiren işlerle uğraşmıyorsanız, aradaki fark çok önemli seviyede değil. Tabii ki, pil tüketimi konusunda da Snapdragon işlemci daha avantajlı, ancak bunun da kullanıcı deneyimine büyük bir yansıması olmayacaktır. Daha önce deneyimlediğimiz S20 Ultra, S20 Plus gibi modellerde Exynos 990 işlemci bulunuyordu ve bir amiral gemisi telefondan beklenen performansı ve pil ömrün sunuyordu. Exynos 990 işlemcili Galaxy S20 FE’nin de akıcılık ve oyun performansı açısından da benzer bir seviyeyi yakalayacağını söyleyebiliriz.

Elimizdeki Snapdragon 865 işlemcili modelle ilgili olarak konuşacak olursak, telefonun beklenen yüksek performansı sunduğunu görüyoruz. Kullanıcı arayüzünde geçişler akıcı, uygulamalar ve oyunlar hızlı şekilde açılıyor. Tek tük takılmalar dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Benchmark testlerinde de geçen yılın amiral gemisi telefonlarının önünde sonuçlar alıyor. Buna ek olarak Exynos 990 işlemcili Galaxy S20 Plus’ın sonuçlarının da üzerinde sonuçları elde ettiğini görüyoruz. Isınma konusunda da telefon makul sınırlar içinde kalmayı başarıyor.

Pil tarafına geldiğimizde S20 FE’nin günümüzün amiral gemisi telefon standartlarını yakaladığını görüyoruz. 4500 mAh kapasiteli pil kağıt üstünde bir günü rahatlıkla çıkaracak bir gücü sunuyor. Bunun da çoğu kullanıcı için makul kriter olduğunu söyleyebiliriz. Yine de, hafta sonu çıkacağı kısa seyahatlerde şarj aletini yanına almayı unutanlar için Galaxy S20 Fan Edition’ın iki günlük bir çalışma ömrünü de yakalayabileceğini söyleyebiliriz. Ekranın çok aktif olarak kullanılmadığı, ancak Chromecast üzerinden 6-7 saat boyunca internet üzerinden radyo yayını, bir saatlik canlı TV yayını izleme, internette gezinme, sosyal medya uygulamalarını kullanma ve birkaç fotoğraf çekme gibi bir kullanım senaryosunda telefon bir buçuk ile iki gün arasında bir kullanım süresine ulaşıyor. Telefonun ekranı kapalı ve Wi-Fi ağına bağlı şekilde 6.5 saat boyunca beklemede kalması yüzde 4’lük bir pil tüketimine neden oluyor. Bu değerler Snapdragon 865 işlemcili model için, ancak Exynos 990’lı modelin de biraz daha aşağıda kalsa bile aşağı yukarı bu seviyelerde değerler vereceğini söyleyebiliriz.

Galaxy S20 FE, 25W hızlı şarj desteğine sahip, ancak ilginçtir ki, kutudan 15W’lık şarj adaptörü çıkıyor. Bu adaptör ile telefon kapalı durumdayken yaptığımız şarj testinde yarım 0’dan yüzde 41 seviyesine 35 dakikada çıkıldığını gördük. Pilin tamamen dolması ise 1 saat 50 dakika gibi bir sürede gerçekleşiyor. Elimizde bulunan ve Galaxy S20 Ultra’nın kutusundan çıkan 25W şarj adaptörüyle yaptığımız testte ise telefon kapalı durumdayken 0’dan yüzde 50 seviyesine 35 dakikada ulaşıldığını gördük. Pilin tam dolu seviyeye ulaşması ise bir buçuk saat gibi bir sürede gerçekleşiyor. Aslına bakarsanız, pilin tam dolu seviyeye ulaşması aşağı yukarı yakın zaman alıyor. Ancak yüzde 70, 80 gibi ara seviyelere 25W şarj adaptörü daha hızlı şekilde çıkıyor. Bu da 25W şarj adaptörüyle kısa sürede daha uzun zaman boyunca telefonun çalışmasını sağlayacak yeterlikte gücün pilde depolanabileceğini gösteriyor.

Şimdiye kadar kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj gibi özellikleri genellikle arkası cam olan telefonlarda görürdük. Ancak Galaxy Note 20 gibi S20 Fan Edition da plastik arka yüzüyle bu desteği sunuyor. Samsung, özel üretim tekniğiyle bunu mümkün hâle getiriyor. Hızlı şarj desteği 15W’a kadar çıkıyor. Elinizdeki adaptörün güç çıkışına göre süreler değişecektir. Ancak hızlı şarjın mantığı süreden çok pratiklik sağlaması. Samsung’un Wireless Power Share olarak adlandırdığı ters kablosuz şarj ise daha çok Galaxy Watch 3 veya Galaxy Buds, Buds+ veya Buds Live gibi kablosuz şarj destekli kablosuz kulaklık kullananlar için kulağa hoş gelen bir özellik olarak nitelendirilebilir.

Galaxy S20 FE inceleme: Yazılım ve Güvenlik

Galaxy S20 FE’de Android 10 yüklü olarak geliyor. Bunun üstünde de One UI 2.5 kullanıcı arayüzü geliyor. Samsung’un bu yılın başından itibaren S20 ailesiyle birlikte sunduğu Samsung Daily, One Share gibi One UI kullanıcı arayüzüne has özellikleri S20 FE’de de görüyoruz. One UI kullanıcı arayüzünün göze hoş gelen ve büyük boyutlu uygulama ikonları ve diğer arayüz unsurları telefonu kullanmayı kolaylaştırıyor. Tek El Modu sayesinde de kullanıcı arayüzünün erişemediğiniz, üst kenarda kalan noktalarına da rahatlıkla erişmeniz mümkün oluyor.

Çeşitli Samsung uygulamaları yüklü olarak sunuluyor. Samsung Smart Switch ise eski telefonunuzdaki verileri S20 FE’ye taşımayı kolaylaştırıyor. Google’ın Gmail, Haritalar, YouTube gibi uygulamalar da yüklü olarak gelirken Microsoft’un da Office, LinkedIn, One Drive gibi uygulamalarının ilk kurulumdan itibaren akıllı telefonda yer aldığını görüyoruz. Daha fazla uygulamayı da Google Play veya Galaxy Store’dan indirebilirsiniz. Kısacası, eksiksiz bir Android deneyimi S20 FE kullanıcılarını bekliyor.

Güvenlik tarafında sunduklarıyla da Galaxy S20 Fan Edition, S20 serisinin daha yüksek fiyatlı diğer üyelerinden daha geri kalmıyor. Öncelikle ekran içi parmak izi okuyucusu mevcut. Bu birim hızlı şekilde çalışıyor, tek seferde isabet oranı da yüksek. Böylelikle pratikliği ve kullanım isteği artıyor. S20 FE’yi deneyimlerken parmak izi okuyucusu birincil güvenlik yöntemi oldu. Daha pratik bir çözüm isteyenler için ön kameranın yardımıyla sunulan yüz tanıma da bulunuyor.

Samsung’un güvenlik odaklı çözümü Knox da telefonda bulunuyor. Knox’un sunduklarından bir tanesi de Güvenli Klasör. Başkalarının erişmesini istemediğiniz dosya, fotoğraf, video ve diğer belgeleri Güvenli Klasör bölümüne yerleştirebilir ve bunlara sadece parmak iziyle erişebilirsiniz. Knox’un sunduğu ve parmak iziyle erişilebilen şifre kasası da S20 FE kullanıcılarının hoşuna gidecek pratik bir özellik olacaktır. Bu sayede her seferinde kullanıcı adı ve şifre girme zorunluluğu olmayacak. Öte yandan donanım tarafında sunulan Güvenli İşlemci özelliği ise, kullanıcıların verilerinin gelişmiş donanım saldırılarına karşı korunmasını sağlıyor.

Galaxy S20 FE inceleme: Kamera

Galaxy S20 FE’nin arkasında üç tane kamera bulunuyor. Ana kamera 12 megapiksel, f/1.8 diyafram, optik görüntü sabitleme gibi başlıca özelliklere sahip. Bu kameranın S20 ve S20 Plus modellerinde yer alan ana kamerayla aynı özelliklere sahip olduğunug örüyoruz. Buna 8 megapiksel, f/2.0, optik görüntü sabitleme ve 3 kat optik yakınlaştırma imkanı sunan telefoto kamera eşlik ediyor. 12 megapiksel, f/2.2 ultra geniş açılı kamera da arka üçlüyü tamamlıyor. Düşey olarak sıralanmış bu kameraların yanında LED flaş da yer alıyor.

Kamera uygulaması daha önce Galaxy S20 serisinin üyelerinde gördüklerimizle aynı çekim modlarını paylaşıyor. Tek Çekim modu sayesinde üç kamerayı kullanarak farklı açılarda ve biçimlerde çekimler yapabilir ve ortaya ilginç işler çıkarabilirsiniz. Canlı Odak modu arka planı bulanıklaştırılmış fotoğraflar çekebilirsiniz. Video için de benzer bir imkan var. Öte yandan Görsel Zekâ olarak adlandırılan yapay zekâ destekli sahne modları ve en iyi çekim konusunda yardımcı olan kılavuz da Kamera uygulamasının kullanışlı özellikleri arasında bulunuyor.

Galaxy S20 FE ile çekilen fotoğraflara baktığımızda, bir amiral gemisi telefondan beklenen seviyede performansın sunulduğunu görüyoruz. Yeterli ışık altında gayet canlı ve parlak fotoğraflar çekiliyor. Telefoto ve ultra geniş açılı kameraların renk ve parlaklık konusunda tutarlı olduğunu da görüyoruz. HDR performansı da iyi. Düşük ışıkta da kamera sistemi iyi işler çıkarıyor. Bu tür karelerde gürültü etkisi, diğer bir deyişle kumlanma düşük. Loş ışıklı ortamlarda bile detayların iyi şekilde ortaya çıkarıldığı fotoğraflar çekmek mümkün. Portre çekimlerde de S20 Fan Edition iyi sonuçlar ortaya koyuyor. Gece çekimlerinin de iyi olduğunu görüyoruz.

Önde ise 32 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Bu kamera f/2.0 diyafram, elektronik görüntü sabitleme ve 4K video kaydı gibi özelliklere sahip. Galaxy S20 modelinde gördüğümüzden daha yüksek çözünürlüklü ve daha iyi niteliklere sahip bir selfie kamerası var. Ürettiği sonuçlar da memnun edici. Bu telefonun daha çok gençleri hedeflediğini dikkate alırsak, sıklıkla kullanacaklarını düşündüğümüz selfie kamerasından yeteri kadar memnun kalacaklardır.

Video çekimi tarafında saniyede 60 kare hızında 4K çözünürlüğe kadar destek sunuluyor. S20 ailesinin diğer üyelerinde gördüğümüz 8K video kaydı yok, ancak bunun pek de önemli olduğunu düşünmüyoruz. Optik görüntü dengeleme sisteminin de katkılarıyla dengeli, durağan çekim yapılıyor. Yakınlaştırma yaptığınızda da telefoto kameranın optik görüntü sabitleme sistemini barındırmasının etkisi görülüyor. Ses kalitesi de gayet iyi. Üstelik USB-C portu üzerinden mikrofon bağlarsanız, bunu da Kamera uygulaması üzerinden ses kaynağı olarak seçebilirsiniz. Samsung’un kamera uygulamasına eklediği Pro Video modu sayesinde pozlama, odak gibi ayarları da çekim öncesinde veya çekim sırasında elle değiştirebilirsiniz. Sonuç olarak Galaxy S20 Fan Edition özel günlerinizde hem fotoğraf hem de video çekimleri için ihtiyaçlarınıza fazlasıyla cevap verecektir.

Galaxy S20 FE inceleme: Sonuç

Günümüzde “amiral gemisi” olarak nitelendirebileceğimiz bir telefonu satın almak için 10 bin TL’ye yakın bir meblağı gözden çıkarmak gerekiyor. Bu nedenle tüketiciler özelliklerden ödün vererek daha ucuz seçeneklere yöneliyor. Galaxy S20 Fan Edition temel olarak bu kullanıcı kitlesi düşünülerek tasarlanmış bir ürün. Samsung, bu ürünün tanıtımında “Galaxy S20 serisinin en beğenilen yanlarını” aldığını dile getiriyordu. Gerçekten de amiral gemisi serinin dikkate değer özelliklerinin Galaxy S20 FE’de toplandığını görüyoruz.

Örneğin 120 Hz ekran gibi S20’nin öne çıkan bir özelliği bu daha düşük fiyatlı telefonda mevcut. Exynos 990 gibi, diğer telefonlarda da bulunan bir işlemci eklenmiş. 6 GB olsa da DDR5 gibi güncel bir teknolojisinin seçilmesi de RAM’in artılarından. Kablosuz şarj, ters kablosuz şarj gibi özellikler ve hızlı şarj desteği de bunların arasında sayılabilir. Üç arka kamerası da sahip olduğu özelliklerle amiral gemisi telefonlarla, daha doğrusu S20 serisinin daha yüksek fiyatlı üyeleriyle yarışacak fotoğraflar üretiyor.

Telefonda daha düşük seviyede malzemeler kullanılması aklınızda soru işareti oluşturabilir. Ancak S20 Fan Edition’ı elinize aldığınızda bir amiral gemisi telefonu ile karşı karşıya olduğunuzu hissedeceksiniz. Samsung, seçtiğimi malzemeleri düzgün şekilde işleyerek ortaya şık ve değerli bir ürün çıkarmayı başarmış. Aslına bakarsanız, 6499 TL’lik fiyatı ile S20 FE ile S20 modeli arasında fazla bir fiyat farkı yok. Ancak paranızın cebinizde kalmasını istiyor ve daha büyük bir ekranı tercih ediyorsanız, o hâlde seçiminizi bu yeni Android telefonundan yana kullanabilirsiniz.

galaxy s20 fe satın alSamsung Galaxy S20 FE
Samsung Online Mağaza’dan Satın Alın

SATIN AL

galaxy s20 fe satın alSamsung Galaxy S20 FE
GittiGidiyor’dan Satın Alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.