Teknoloji

Samsung Galaxy Buds 3 Pro’nun ve şarj kutusunun tasarımı sızan fotoğraflarla görüldü

galaxy buds 3 pro

Samsung, 10 Temmuz’da Fransa’nın Paris şehrinde gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6’yı tanıtacak. Bu etkinlikte gözler önüne çıkması beklenen ürünler arasında kablosuz kulaklıklar Galaxy Buds 3 ve Buds 3 Pro da bulunuyor. Tanıtıma az bir süre kala internete sızan fotoğraflar, Galaxy Buds 3 Pro’ya yakından bakmayı sağlıyor.

Görsellerde Galaxy Buds 3 Pro’nun AirPods’u hatırlatan saplı tasarımı hemen göze çarpıyor. Buna ek olarak, kablosuz kulaklığın şarj kutusunu da sızan fotoğraflarla görmek mümkün oluyor. Daha önceki sızıntılarda şarj kutusu görülememişti.

Galaxy Buds 3 Pro’nun şarj kutusunun 500 mAh kapasiteli bir pile sahip olduğu söyleniyor. Ön tarafta gösterge ışığı bulunan yarı saydam kapak da fotoğraflarda detaylı şekilde görülebiliyor.

  • galaxy buds 3 pro

Galaxy Buds 3 Pro başka hangi özelliklerle gelecek?

Söylentilere göre, Galaxy Buds 3 Pro’nun iki topuzunda da çift yönlü hoparlörler olacak. Bluetooth 5.4 desteği, Ambient Sound ve uyarlanabilir ses kontrolü özellikleri de kablosuz kulaklıkta kullanıcıları bekliyor. IP57 dayanıklılık sertifikasına sahip kulaklıkla 7 saat boyunca müzik dinlenebilecek. Şarj kutusuyla bu süre 30 saate kadar çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER