Teknoloji

Galaxy A51 güncellemesi yeni kamera özellikleri getiriyor

samsung galaxy a51 inceleme

Samsung birkaç ay önce piyasaya çıkardığı Galaxy A51 için düzenli güvenlik güncellemelerinin yanında yazılım güncellemeleri hazırlamayı sürdürüyor. Bu güncellemeler, A51 kullanıcılarına bazı geliştirilmiş özellikler sunuyor.

Mayıs ayındaki güncellemeyle A51’in kullanıcı arayüzü One UI 2.1’e yükseltilmişti. Ancak bazı kamera özelliklerinin eksik kalması kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratmıştı. Bunu düzeltmek için harekete geçen Güney Koreli üretici, A51 için yeni bir güncelleme daha çıkardı.

A515FXXU3BTF4 / A515FOLM3BTE8 / A515FXXU3BTE7 versiyon numaralarıyla kullanıcıların karşısına çıkan son güncelleme paketi, 336,45 MB büyüklüğünde. İstikrar iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yapan yeni paket; kamera uygulamasında Tek çekim, Filtrelerim, Gece Ağır Çekim modu gibi özellikler sunuyor.

Tek çekim özelliğinde ilginç bir anın kısa bir videosu kaydediliyor. Ardından yapay zekâ sosyal medyada kolaylıkla paylaşılabilecek farklı fotoğraflar, GIF animasyonları ve kısa videolar öneriyor. Filtrelerim özelliğinde ise kullanıcıların daha sonra çekecekleri kareler için kendi tarzlarını gösterebilecekleri filtreler oluşturması sağlanıyor. Gece Ağır Çekim modu ise tahmin edilebileceği üzere Gece Modu’nda ağır çekim video kaydını mümkün kılıyor.

Galaxy A51 için hazırlanan en yeni güncellemenin ilk durağı Malezya oldu. Güncellemenin kısa süre içinde diğer ülkelerde de kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER