Teknoloji

Samsung Galaxy A35’in görselleri önemli detaylar eşliğinde ortaya çıktı

samsung galaxy a35

Samsung’un yeni Galaxy A serisi telefonlarını tanıtmaya takvimlerin 2024’e dönmesiyle birlikte başlaması bekleniyor. Bu telefonlardan biri olan Galaxy A35’e ait olduğu söylenen yeni görseller internete sızdı.

A35’in 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. Sızan görseller, görece kalın sayılabilecek ekran çerçevesini ve ön kameranın ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirildiğini gösteriyor.

161.6 x 77.9 x 8.2 mm boyutlarında olduğu söylenen telefonda düz bir çerçeve bulunuyor. Sağ kenardaki güç butonunun çıkıntı yapması dikkat çekerken, bu butona ses kontrol tuşları da eşlik ediyor. Telefonun arkasında ise Samsung’un tanıdık kamera tasarımının tercih edildiği görülüyor. Burada birbirinden bağımsız, dikey olarak yerleştirilmiş üç kamera bulunuyor.

galaxy a35

Galaxy A35 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Galaxy A35’te ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. Bu kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kameranın eşlik edeceği belirtiliyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 25W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilden alacağı söylenen telefon hakkında önümüzdeki dönemde yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER