Teknoloji

Samsung Galaxy A06’nın tasarımı A05’ten farklı olmayacak

samsung galaxy a06

Samsung Galaxy A06, önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. A05 ile aynı işlemciye sahip olacağı belirtilen A06, tasarımda da pek farklı bir yere gitmeyecek gibi görünüyor. Sızan görseller de bu durumu doğruluyor.

En yeni sızıntıda Galaxy A06’yı siyah ve gümüş renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor. Selefiyle aynı ince çizgili deseni taşıdığı görülen telefonun arka panel tasarımının geçtiğimiz ayın sonlarında paylaşılan 3D taslaklardan biraz daha farklı olduğu anlaşılıyor.

Geekbench’in verilerine göre, Galaxy A06’nın kalbinde de selefinde olduğu gibi Helio G85 işlemci bulunuyor. Bu da G serisinin en uygun modelinde 4G bağlantısından vazgeçilmeyeceği anlamına geliyor. Test sonucunda 6 GB RAM görülse de, 4 GB RAM seçeneğinin sunulması ihtimali de çok yüksek.

Galaxy A06, 5000 mAh pille gelecek

Akıllı telefon, 6.7 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü ekranla gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil verecek. Bu pilin 15W şarj desteğiyle gelmesi muhtemel olsa da, 25W seçeneği de ihtimaller arasında yer alıyor. Samsung’un telefonda kenara entegre parmak izi tarayıcısı sunması da muhtemel görünüyor.