Teknoloji

Samsung Galaxy A05’in tasarımına bir doğrulama da Google Play Console ile geldi

galaxy a05

Samsung Galaxy A05 bir süre önce ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylanmış, daha sonra da telefonun tasarımını gösteren görseller başka bir sertifika kaydı aracılığıyla sızmıştı. Bu sızıntılara şimdi de A05’in Google Play Console kaydı eklendi.

Telefonun Google Play Console’a girmesi, resmi duyurunun iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor. Bu kayıt telefonun en kısa süre içinde resmiyet kazanabileceği anlamına geliyor. Google Play Console’daki ürün sayfası da hem telefonun tasarımını hem de özelliklerini doğruluyor.

A05, 4 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Çift arka kamera, damla çentik, HD+ çözünürlüklü ekran, 5000 mAh pil ve Android 13 de telefonun bilinen özellikleri arasında yer alıyor. Android 13’ü One UI 5 serisinden bir kullanıcı arayüzü tamamlayacak. Ancak bu modelde One UI Core’un tercih edilmesi bekleniyor. Telefonun kalbinde ise MediaTek Helio G85 işlemci bulunuyor.

galaxy a05

Galaxy A05 serisinin en uygun fiyatlı modeli olacak

Samsung Galaxy A05, geçtiğimiz yılın ağustos ayında tanıtılan ancak ekim ayında Galaxy A04’ün takipçisi olacak. Galaxy A05’in Samsung’un 2023 model Galaxy A seisi telefon portföyünün en uygun fiyatlı üyesi olacağını tahmin etmek pek zor değil.

İLGİLİ HABERLER