Eğlence

Fallout 76 Skyline Valley genişlemesi, yeni harita ve özelliklerle geliyor

fallout 76 skyline valley

Fallout oyunları, aksiyon TV dizisinin ardından büyük bir popülarite artışı yaşadı. Fallout 76, bu ilginin meyvelerini yeni büyük genişlemesi ile toplamaya hazırlanıyor. Bu genişleme, Skyline Valley adıyla tanıtıldı ve oyunun haritasını ilk kez genişletecek.

Bu yeni genişleme ile oyuna güneyde yer alan Shenandoah bölgesi ekleniyor. Bethesda, oyuncuların bu bölgede bir elektrik fırtınasının nedenini araştıracağını belirtti. Ayrıca, oyuncular Vault 63’ün gizemini çözerek burada yaşayanlar ve yeni bir Ghoul türü olan “The Lost” ile tanışacaklar.

Skyline Valley genişlemesinin tanıtım fragmanını yukarıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Genişleme, 12 Haziran’da oyuncularla buluşacak. Bu genişleme ile birlikte Fallout 76′ya olan ilginin daha da artması bekleniyor.

Öte yandan fragmanda, oyuna 2025’in başlarında gelecek çok istenen bir özelliğin de ipuçları verildi. Artık oyuncular bir Ghoul olarak da oynayabilecekler. Ancak, bu yeni Ghoul türü The Lost kadar havalı olmayabilir.

Fallout 76 oyuncuları, bu yeni genişleme ile birlikte oyunun haritasında daha fazla keşif yapma imkanına sahip olacaklar. Shenandoah bölgesi, Fallout evrenine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Yeni bölgede oyuncular, hem yeni hikayeler hem de yeni görevlerle karşılaşacaklar.

Bethesda, Skyline Valley genişlemesi ile oyunculara daha fazla içerik ve oynanış süresi sunmayı amaçlıyor. Bu genişleme, Fallout 76‘nın uzun ömürlü bir oyun olmasını sağlayacak yenilikleri içeriyor. Elektrik fırtınasının arkasındaki gizem ve Vault 63’ün sırları, oyuncuları yeni maceralara sürükleyecek.

Sonuç olarak, Fallout 76‘nın Skyline Valley genişlemesi, oyunculara yeni bir bölge ve heyecan verici içerikler sunuyor. Oyunun hayranları, Shenandoah bölgesindeki yeni maceralara atılmak için sabırsızlanıyor. 12 Haziran’da piyasaya sürülecek bu genişleme ile Fallout 76, oyun dünyasında adından söz ettirmeye devam edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER