EğlenceManşetler

Netflix, Erşan Kuneri’nin 2. Sezon fragmanını yayınladı

erşan kuneri

Netflix, Cem Yılmaz’ın sevilen karakteri Erşan Kuneri’nin maceralarını anlatan dizisinin 2. sezon fragmanını izleyicilerle paylaştı. Fragmanla birlikte diziden yeni kareler de gün yüzüne çıktı. Cem Yılmaz’ın başrolünde olduğu Erşan Kuneri, izleyicilere yine bol kahkaha ve nostalji vaat ediyor. Sekiz bölümlük yeni sezon, 10 Ekim 2024 tarihinde yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Yeni sezonda, artık 84 yaşına gelmiş olan Erşan Kuneri, emeklilik hayatının tadını çıkardığı bir dönemde, geçmişine dair bir röportaj teklifi alır. Bu teklif üzerine eski anılarına dönen Kuneri, 80’li yılların sinema dünyasına yeniden adım atıyor. Dizinin bu sezonu, Türk sinemasının unutulmaz dönemlerine eğlenceli bir bakış sunarken, izleyicilere geçmişin nostaljisini yeniden yaşama fırsatı tanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=G7sp1DCYs50

Cem Yılmaz’ın yaratıcısı ve yönetmeni olduğu Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunda, oyuncu kadrosu yine göz dolduruyor. Yılmaz’a bu sezon Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar ve Celal Kadri Kınoğlu gibi yıldız isimler eşlik ediyor. Dizi, Fikirsanat yapımcılığında hayata geçiriliyor.

  • erşan kuneri
  • erşan kuneri
  • erşan kuneri
  • erşan kuneri
  • erşan kuneri
  • erşan kuneri
  • erşan kuneri

Yeni sezonda Erşan Kuneri anılarını anlatıyor

Dizinin 2. sezonunda Erşan Kuneri, yaşadığı dönemi ve sinema kariyerini anılar üzerinden anlatıyor. İzleyiciler, Kuneri’nin geçmişe dönüşleriyle 80’li yılların Türk sinemasına dair eğlenceli bir yolculuğa çıkacak. Eski arkadaşları ve yeni yeteneklerle birlikte çektiği filmleri, emeklilik günlerinde yeniden hatırlayan Kuneri, izleyicilere nostaljik bir deneyim sunacak.

Yeniden hayata geçirilen renkli karakterler, zengin prodüksiyon detayları ve döneme uygun kostüm ve dekorlarıyla dizi, bu sezon da dikkat çekici bir görsellik sunuyor. Cem Yılmaz, dizide sadece oyunculuk değil, aynı zamanda senaristlik ve yönetmenlik görevini de üstlenerek, Erşan Kuneri karakterine yeniden hayat veriyor.

Erşan Kuneri’nin sekiz bölümlük yeni sezonu, komedi dolu hikayeleri ve nostaljik dokunuşlarıyla izleyicilere hem geçmişin hem de günümüzün sinema dünyasından kesitler sunuyor. Türk sinemasının unutulmaz anlarına selam duran bu sezon, 10 Ekim’den itibaren tüm dünyayla aynı anda Netflix’te izlenebilecek.