EğlenceManşetler

Epic Games Store, oyunculara ücretsiz olarak “F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch” oyununu sunuyor

Fist Forged In Shadow Torch

Epic Games Store, kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyun hediyeleriyle tanınmaya devam ediyor. 25 Temmuz 2024 itibarıyla oyunculara sunulan yeni oyun, “F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch” oldu.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch özellikleriyle dikkat çekiyor

“F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch” oyununda, oyuncular, Metroidvania tarzı bir haritada, her biri kendine özgü uygulamaları olan üç benzersiz dövüş stiliyle (Yumruk, Matkap ve Kırbaç) çeşitli bölge ve düşmanlarla karşı karşıya gelecek. Oyun, Makine Ordusu’nun Torch City’yi istila etmesiyle başlıyor ve eski asker Rayton’un direniş mücadelesini konu alıyor. Makine Ordusu’nun işgali sonrası arkadaşının zorla tutuklanması üzerine mekanik yumruğunu geri alan Rayton, şehri tekrar özgürlüğüne kavuşturmak için zorlu bir mücadeleye girişiyor. Oyuncular, ana karakter Rayton’un hikâyesi boyunca mafya, asiler ve ordu arasındaki entrikalarla da yüzleşmek durumunda kalıyorlar.

Metroidvania tarzında sunulan oyun dünyası, kendine has görsel temalar ve seviye tasarımlarıyla dolu. Çeşitli odalar, tüneller ve kısayollar içeren bu dünya, oyunculara bulmacalar çözüp, platform oyunlarında ustalık gerektiren zorlukları aşmalarını sağlarken, aynı zamanda dövüş yeteneklerini de sınamalarına imkan tanıyor. Oyunun geliştiricileri, otomatik olarak yüklenen ayrıntılı oyun haritasının Torch City’nin atmosferini daha inandırıcı ve etkileyici hale getirdiğini belirtiyor.

Epic Games Store’un daha önce sunduğu ücretsiz oyunlara bakacak olursak, “Maid of Sker” ve “Arcade Paradise” gibi dikkat çeken yapımlar oyunculara sunulmuştu.

“Maid of Sker” oyunu, 1898 yılında Galler’de, akıllara musallat olan Elisabeth Williams’ın hikayesinden esinlenmiş dehşet dolu bir öyküyü konu alıyor. Bu ürkütücü oyunda, ses tabanlı yapay zekâya sahip düşmanları alt etmek için savunma amaçlı ses cihazları kullanarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. “Maid of Sker”, işkence, kölelik, korsanlık ve doğaüstü gizemlerle örülü bir hikâye sunuyor.

Öte yandan, “Arcade Paradise” da büyük beğeni topladı. 90’ların retro arcade macerasından ilham alan bu oyunda, Ashley adında bir karakter olup, eski bir çamaşırhaneyi modern bir arcade salonuna dönüştürme çabanız konu ediliyor. Eskiye veda edip, çeşitli arcade oyunlarıyla dolu bu yeni işletmeyi yönetiyorsunuz.

Epic Games Store, sunduğu ücretsiz oyunlarla oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu seferki hediye olan “F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch” ile oyuncular, tekrar ücretsiz bir oyun deneyimi yaşayarak, yeni maceraların tadını çıkaracak.

İLGİLİ HABERLER