EğlenceFırsatlar

Epic Games Store’dan 30 Mayıs 2024 ücretsiz oyunu: Chivalry 2

epic games store chivalry 2

Epic Games Store Chivalry 2 oyununu, oyuncu topluluğunu şaşırtmayı sürdürerek, 30 Mayıs 2024 tarihinden itibaren kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuyor. Bu benzersiz teklif, savaş ve aksiyon meraklılarını büyük bir heyecan dalgasına sürüklüyor.

Chivalry 2, ortaçağ savaş filmlerinden ilham alınarak geliştirilmiş çevrim içi bir birinci şahıs ‘slasher’ oyundur. Oyuncular, gerçek zamanlı aksiyonun içinde yer alıp, tarihi savaşların en can alıcı anlarını deneyimleyebilirler. İster kılıç çarpıştırmak, isterse mancınık atışlarıyla kaleleri yerle bir etmek, bu oyun size gerçek bir savaşçının adrenalini yaşatma fırsatı tanıyor.

64 oyunculu büyük savaş alanları, detaylı işlenmiş atlı savaş sistemi ve gerçekçi fizik motoru ile Chivalry 2, kılıcınızı kuşanıp, muhteşem kale kuşatmalarına katılmanızı sağlıyor. Elinizdeki kargı veya kılıcı kullanarak düşman saflarını yarıp geçebilir, atınızın sırtında düşmanlarınızı ezerek zafer kazanabilirsiniz. Takım bazlı hedeflerle köyleri yağmalayıp, düşmanlarınızla yüz yüze gelen nefes kesici savaşlar içerisinde yer alacaksınız.

Epic Games Store Chivalry 2 sonrasında da ücretsiz oyunlar sunmayı sürdürecek

Epic Games Store bu oyunu ücretsiz sunarak, oyunculara unutulmaz bir ortaçağ savaş deneyimi yaşatıyor. Farming Simulator 22‘nin ardından gelen bu teklif, oyuncular arasında büyük sevince yol açtı. Savaş alanlarında yerinizi almak ve eşsiz bir maceraya atılmak için bu fırsatı değerlendirin. Sonraki hediyeler için Epic Games Store haberlerimizi takibe almayı unutmayın.

İLGİLİ HABERLER