EğlenceFırsatlar

Epic Games Mega İndirim 2024 başladı: Dragon Age: Inquisition ücretsiz

epic games mega indirim 2024

Her hafta ücretsiz oyun fırsatları sunan Epic Games Store, Mega İndirim 2024 kampanyasını başlattı. Epic Games Mega İndirim 2024 kampanyası kapsamda birçok oyun büyük indirimlerle sunulurken, Dragon Age: Inquisition oyunu ücretsiz olarak dağıtılıyor. Kampanya 13 Haziran’a kadar devam edecek ve her hafta farklı bir ücretsiz oyun sunulacak.

Dragon Age: Inquisition ücretsiz, ama Türkiye’de yok

BioWare tarafından geliştirilen Dragon Age: Inquisition, rol yapma oyunları arasında önemli bir yere sahip. Oyunun Game of the Year Edition sürümü, tüm ek paketler ve bonus içeriklerle birlikte ücretsiz olarak indirilebilecek. İlginçtir ki, bu haberi yayına hazırlarken kontrol ettiğimizde, söz konusu oyun Türkiye’ye açık değil görünüyor. Bu sürüm, Deluxe Edition’ın ekstra binek hayvanları, ekipmanları ve silahlarını da içeriyor.

Epic Games Mega İndirim 2024 kampanyasında dikkat çekenler

Epic Games Store, sadece ücretsiz oyun fırsatlarıyla değil, birçok popüler oyunda yapılan büyük indirimlerle de dikkat çekiyor. Alan Wake 2 729,60 TL’ye, EA Sports FC 24 419,99 TL’ye ve Skull and Bones 499,50 TL fiyatla indirime girdi. Bu fırsatlar, oyun tutkunlarına yaz aylarında kaliteli vakit geçirme imkanı sunuyor.

Bunun yanı sıra Hogwarts Legacy 549,50 TL’ye, God of War 449,50 TL’ye, The Last of Us Part I, 736,33 TL’ye ve Marvel’s Spider-Man Remastered 659,40 TL’ye satın alınabilecek. Bu indirimler, oyunculara geniş bir oyun yelpazesinde cazip fırsatlar sunuyor. Yeni oyunlar ve klasikler, Epic Games Store’da uygun fiyatlarla oyuncularla buluşuyor.

Epic Games Store, oyunculara sadece indirimli oyunlar sunmakla kalmıyor, aynı zamanda haftalık ücretsiz oyunlarla da dikkat çekiyor. Her hafta farklı bir oyunu ücretsiz olarak sunan mağaza, oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. 13 Haziran’a kadar sürecek olan bu kampanya, oyun severler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER