Eğlence

EA Sports FC Mobile, 1. yılını geniş kapsamlı 24/25 sezon güncellemesiyle kutluyor

ea sports fc mobile

Electronic Arts, popüler futbol oyunu EA Sports FC Mobile’ın birinci yıl dönümünü, kapsamlı bir 24/25 sezon güncellemesiyle kutluyor. Bu yeni güncelleme sayesinde oyuncular, mevcut ilerlemelerini kaybetmeden yeni sezona geçiş yapabilecek. EA Sports FC Mobile, dünya çapındaki futbol taraftarlarına 690’dan fazla takım, 30’dan fazla lig ve 18 binden fazla futbolcu ile gerçekçi bir deneyim sunmaya devam ediyor. Oyun iOS ve Android üzerinden oynanabiliyor.

EA Sports FC Mobile Genel Müdür Yardımcısı Lawrence Koh, “24/25 sezonunu başlatarak EA Sports FC serisinin kalitesini mobil platformda büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. İkinci yılımıza girerken, global FC topluluğuna daha fazla yenilik sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Koh, ayrıca oyuncuları yıldönümü etkinliklerine katılmaya davet etti.

FC Mobile, 1. yıl kutlamalarına haftalık giriş ödülleriyle başlıyor. Oyuncular, her hafta çeşitli maçlar ve beceri oyunları oynayarak yıldönümü jetonları kazanabilecek ve bu jetonları ödüllerle takas edebilecek. Ayrıca, önceki sezonları yeniden ziyaret etme fırsatı da sunuluyor. Galeri bölümünde, her gün giriş yaparak ödül kazanma imkanı ile birlikte yeni ICON’lar, Kahramanlar ve transfer edilen yüksek profilli oyuncular yer alacak.

FC Mobile, “Futbol Merkezi” adlı yeni bir özellik sunarak oyunu gerçek futbol etkinlikleriyle daha da entegre ediyor. Bu merkez, Anların Oyuncuları ve Bir Dönemin Sonu Oyuncuları gibi özel öğeleri içeriyor. Ayrıca, gerçek dünyadaki futbol maçlarını yansıtan “Maç Odağı” bölümü de bulunuyor. Bu bölümde oyuncular, maç sonuçlarına göre ödüller kazanarak oyuncu öğelerini yükseltebilecekler.

EA Sports FC Mobile daha gerçekçi oyun içi deneyim sunacak

Yeni eklenen “Kulüp Mücadelesi” modu, oyuncuların en sevdikleri La Liga EA Sports ve Premier Lig takımlarıyla tam kadrolar halinde mücadele etmelerini sağlıyor. PvP modu olarak sunulan bu özellik, diğer oyunculara karşı başa baş maçlar yapma imkanı tanıyor. İlerleme kaydeden oyuncular, Ultimate Takımları için değerli ödüller kazanacak. Ayrıca oyun içi deneyimi daha da gerçekçi kılmak için yeni yayın paketleri, İngiliz yorum ekibi, takım yürüyüşleri ve kupa törenleri gibi görsel unsurlar da oyuna eklenecek.