EğlenceManşetler

EA SPORTS FC 25, futbolseverlere en gerçekçi deneyimi sunmayı hedefliyor

ea sports fc 25

Electronic Arts, EA Sports FC 25 ile futbolseverlere bugüne kadarki en otantik futbol deneyimini sunmayı hedefliyor. Şirket, dünya futbolunun en büyük kulüplerinden bazılarıyla uzun vadeli yeni pazarlama ve lisans anlaşmaları yaptığını duyurdu. AS Roma ve SSC Napoli gibi İtalyan devlerinin yanı sıra Fenerbahçe SK, Galatasaray S.K., FK Bodø/Glimt ve Arjantin’in Liga Profesional de Fútbol (LPF) gibi önemli kulüpler de EA Sports FC 25‘te yer alacak. Bu işbirlikleri, oyunun gerçekçilik seviyesini daha önce görülmemiş bir noktaya taşıyor.

EA Sports FC 25, sadece kulüplerle değil, dünya çapında birçok ligle de anlaşmalar yaparak futbolseverlere zengin bir içerik sunuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’nin yeni formatları oyunun Kariyer ve Turnuva modlarına entegre edilecek. Ayrıca Premier Lig, LALIGA EA Sports, Bundesliga, Ligue 1 McDonald’s, Serie A Enilive, CONMEBOL Libertadores, Barclays Kadınlar Süper Ligi ve Ulusal Kadınlar Futbol Ligi de oyunda yer alan ligler arasında.

Bunun yanı sıra EA Sports FC 25, 120’den fazla gerçek futbol stadyumunun dijital versiyonlarını oyuna dahil ediyor. Bu stadyumlar arasında River Plate’in Mâs Monumental’i, Feyenoord Rotterdam’ın De Kuip’i, Sporting CP’nin Estádio José Alvalade’si ve Türkiye’den Galatasaray S.K.’nın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park ile Fenerbahçe’nin Ülker Stadyumu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi yer alıyor. Bu yeni stadyumlar sayesinde oyuncular, gerçek maç atmosferini sanal dünyada deneyimleyebilecek.

  • ea sports fc 25
  • ea sports fc 25
  • ea sports fc 25
  • ea sports fc 25
  • ea sports fc 25

EA Sports FC’nin stadyumlara ve kulüplere olan bu yatırımı, oyunun en otantik futbol deneyimini sunma iddiasını daha da pekiştiriyor. Ayrıca, stadyum yenilemeleri ile dikkat çeken Real Madrid’in Estadio Santiago Bernabéu’su ve Villarreal CF’nin Estadio de la Cerámica’sı da oyun içinde yenilenmiş halleriyle karşımıza çıkacak.

EA Sports FC 25 kadın futboluna desteğini de artırıyor

EA Sports FC 25, kadın futboluna verdiği önemi de artırarak oyuna yeni kadın kulüplerini ve ligleri dahil ediyor. AS Roma’nın hem erkek hem de kadın takımları oyunda yer alırken, Barclays Kadınlar Süper Ligi, Arkema Première Ligue, Ulusal Kadınlar Futbol Ligi ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi gibi önemli kadın futbol organizasyonları da ilk kez Kariyer modunda yer alacak. Bu adım, kadın futboluna verilen desteği artırarak oyunun daha kapsayıcı olmasını sağlıyor.

Bunun yanı sıra, 13 yeni futbolcunun Ultimate Team moduna eklenmesiyle birlikte 21 tarihi erkek ve kadın futbol yıldızı da Kahramanlar ve İKON’lar olarak oyunda yer alacak. Gareth Bale, Gianluigi Buffon, Lotta Schelin ve Aya Miyama gibi efsane isimler, futbolseverler tarafından kontrol edilebilecek.

EA Sports FC 25, hem kadın hem de erkek futbolunu destekleyen yapısıyla futbolseverlere geniş bir içerik sunuyor. 700’den fazla kulüp, 30 lig ve 19.000’den fazla oyuncu ile oyun, sanal futbol deneyimini zirveye taşımaya hazırlanıyor. Gelişmiş taktik motoru FC IQ ve HyperMotionV teknolojisi ile oyuncuların hareketleri ve takım stratejileri daha gerçekçi hale geliyor, bu da oyunun dinamiklerini tamamen değiştirecek.