Teknoloji

Dreametech’in yeni nesil robot süpürgesi: Dreamebot D10s serisi Türkiye’de

dreamebot d10s

Hızla büyüyen teknoloji şirketi ve ev temizlik cihazları alanında lider şirketlerden biri olan Dreamebot D10s serisi robot elektrikli süpürgelerini Türkiye pazarında satışa sundu. Üç modelden oluşan bu seri, kullanıcılara farklı seçenekler veriyor.

D10s Serisinin Gücü: Yapay Zeka ve Güçlü Emiş

Özellikle D10s Plus modeli, 65 saate varan kesintisiz temizlik süresi sunan otomatik çöp boşaltma teknolojisi ve 4 litrelik toz torbası kapasitesi ile dikkat çekiyor. DualBoost 1.0, hızlı toz boşaltma ve tıkanmayı önleyen otomatik boşaltma sistemini destekleyen, çöp istasyonu ile birlikte gelir. Bu, piyasada en uzun süreyi sunan robot süpürge olarak kendini kanıtlıyor.

D10s Plus modeli, güçlü AI Action teknolojisi ve gelişmiş LiDAR navigasyon teknolojisine sahip. Bu teknolojiler, robotun ev haritasını çıkararak hassas bir temizlik yapmasını sağlıyor. Ayrıca, evcil hayvan tüylerinin kolayca temizlenmesine olanak tanıyan kılsız, kauçuk bir fırça tasarımını barındırıyor.

D10s Plus’ın sahip olduğu 5.000 Pa emiş gücü ve 5200 mAh pil kapasitesi, büyük evler ve aileler için mükemmel bir seçenek yapıyor. 280 dakikaya varan kesintisiz temizlik ve ıslak veya kuru temizlik seçenekleri de sunuyor.

Ekonomik model olan D10s, daha küçük alanlar için aynı gelişmiş özellikleri sunuyor, ancak çöp istasyonu olmaksızın geliyor. Ara model D10s Pro ise Türkiye’de satışına ise henüz başlanmadı.

Yeni nesil temizlik: Evinizi yapay zekâ temizler

Ev temizlik rutinini tamamen hayatınızdan çıkaracak şekilde tasarlanmış olan D10s Plus, yapay zeka destekli engel tanıma özelliği sayesinde etkili bir temizlik sunuyor. Olası tehlikelerden kaçınma kabiliyeti de bulunuyor. Üstelik, ürünün kendi özel uygulaması sayesinde uzaktan video özelliği ile nerede olursanız olun evinizdeki temizliği siz yönetebilirsiniz.

Apple Siri, Amazon Alexa, Google Asistan ile sesli olarak da komut edilebilen bu ürünler, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına uygun olarak iki farklı modelle sunulmaktadır. D10s Plus modeli tüylü ev hayvanı besleyen kullanıcılar, eve az uğrayan çalışanlar ve çokça seyahat edenler için ideal, D10s modeli ise öğrenciler, ev hanımları ve küçük evlerde yaşayan kullanıcıların tercihi olabilir.

Süpürme ve paspas özelliklerini birleştiren Dreamebot D10s’i satın almak isteyenler MediaMarkt web sitesinden, lansmana özel 12.999 TL’ye ürünü satın alabiliyor.

Dreamebot D10s Plus ise Hepsiburada’dan satın alınabiliyor. Bu ürünün fiyatı da 16.999 TL olarak belirlendi.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.