Eğlence

Yeni Dragon Age oyununun adı değiştirildi

dragon age: the veilguard

BioWare bir blog yazısı aracılığıyla yeni Dragon Age oyununun adının değiştiğini açıkladı. Oyunun genel müdürü ve baş yapımcısı Gary McKay’in imzasıyla yayınlanan yazıda yeni oyunun “Dragon Age: The Veilguard” adıyla çıkacağını belirtti.

Söz konusu yazıda şu ifadeler yer alıyor: “Yoldaşlarınızı oluşturan yedi benzersiz karakterin her biri, verdiğiniz kararların onlarla olan ilişkilerinizi ve onların hayatlarını etkileyeceği derin ve zorlayıcı hikayelere sahip olacak. Dünyaya salınan korkunç yeni bir tehdide karşı koyarken, unutulmaz kahramanlardan oluşan bu ekibi bir arada tutacaksınız. Dread Wolf’un bu hikayede hala önemli bir rolü var, ancak siz ve yoldaşlarınız – düşmanlarınız değil – bu yeni deneyimin kalbisiniz.

Bu nedenle, bu oyunun aslında ne hakkında olduğunu anlatmak ve yeni kahramanlarımız, onların hikayeleri ve tüm Thedas’ı kurtarmak için onları nasıl bir araya getirmeniz gerektiği hakkında ne kadar güçlü hissettiğimizi göstermek adına bu isim değişikliğine gittik. Size gururla yeni Dragon Age’i sunuyoruz: The Veilguard.”

Yeni Dragon Age oyunu için resmi oynanış gösterimi yapılacak

BioWare ekibi The Veilguard’ın resmi oynanış gösterimi için 11 Haziran Salı günü saat 18:00’da oyunun YouTube kanalında, oyunun başlangıç kısmından 15 dakikalık oynanış gösterimi yapılacağını açıkladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER