EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077’nin 14 dakikalık oynanış videosunu izleyin – Video

cyberpunk 2077

Büyük bir merakla beklenen Cyberpunk 2077 oyunu için CD Projekt Red’in sunmuş olduğu ön bakışın üstünden bir yıl zaman geçti. Şirket dün, oyunun nasıl bir heyecan sunacağını gösteren, epey de uzun yeni bir fragman yayınladı. Böylelikle gelecek yıl çıkacak yeni oyunun neye benzeyeceğini daha detaylı şekilde görüyoruz.

Tanıtım görüntüleri bu yılın E3 fuarında kapalı kapılar ardından gösterilen tanıtımın biraz daha yoğunlaştırılmış versiyonu olma özelliğini taşıyor. Demo görüntülerinde de belirtildiği üzere, Cyberpunk‘ta set sınıfları yok. Ne var ki, tanıtımda iki adet farklı biçimde tasarlanmış karakterleri görüyoruz. Bunlardan bir tanesi güç etrafında inşa edilmiş “strong solo”. Diğeri de oyun dünyası etrafındaki teknolojiyi kullanan ve bundan istifade eden “netrunner”. İkinci karakter, birinci karakterin doğrudan düşmanı ve daha sinsi bir karaktere sahip.

Aynı zamanda oyunun oyuncuları nasıl seçimler yapmaya zorladığını gösteren birtakım noktalar da dikkat çekiyor. Örneğin, bir NetWatch kolluk kuvveti ile birlikte çalışmaya ya da ona saldırmaya karar vermek gerekiyor. Ayrıca Keanu Reeves tarafından seslendirilen dijital hayalet arkadaş Johnny Silverhand’i de oyun içinde ilk kez görme fırsatını elde ediyoruz. Bu karakter oyunun hikayesi boyunca oyuncuya yoldaşlık ediyor.

Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020 tarihinde çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER