Teknoloji

CMF Watch Pro 2 akıllı saat ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklık tanıtıldı

cmf watch pro 2

Nothing’in alt markası CMF, ilk akıllı telefonu Phone 1 ile birlikte Watch Pro 2 akıllı saat ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklığı da tanıttı. Bu iki ürünün de geçtiğimiz yıl çıkan iki modelin takipçisi olduğunu belirtmekte fayda var.

Watch Pro 2’de 1.32 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran 466 x 466 piksel çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı ise 60 Hz. Maksimum parlaklık seviyesi 620 nit olan bu ekran için 100’den fazla kadran seçeneği mevcut.

Şirket aynı zamanda Watch Pro 2 için değiştirilebilir kavisli ve düz saat çerçeveleri de tanıtıyor. Bu çerçeveler, 22 mm saat kayışı seçenekleriyle bir araya gelerek görünümünü tarzınıza uyacak şekilde değiştirmenize olanak tanıyor.

Akıllı saat, alüminyum alaşımlı bir kasa ve orta çerçevenin yanı sıra kullanıcı arayüzünde gezinmek için bir kurma koluyla birlikte geliyor. Bu yılın yeniliği, ana ekrandan yalnızca bir kaydırma hareketi uzaklıkta olan özelleştirilebilir widget ekranları oluyor. CMF Watch uygulaması üzerinden widget özelleştirmesi yapmak mümkün

Watch Pro 2, güncellenmiş uyku algılama algoritmasıyla kalp atış hızı, kandaki oksijen doygunluğu, stres ve uyku takibi dahil olmak üzere olağan sağlık ölçümlerini takip ediyor. Ayrıca özel bir Cywee algoritması, aralıklı antrenman, kişisel KH bölgeleri ve ısınma egzersizleri ile 120’den fazla spor modu kullanıcıları bekliyor. Yerleşik GPS alıcısı yürüyüşlerinizin, koşularınızın ve yürüyüş seanslarınızın takip edilmesini sağlar. Antrenman verilerinizi Strava, Apple Health ve Google Health Connect ile dışa aktarmanız da mümkün.

Ayrıca saat üzerinden arama yapmak, medya içeriklerini kontrol etmek ve bildirim almak mümkün. Toza ve suya dayanıklılık için IP68 sertifikasına sahip olan Watch Pro 2’de 11 günlük tipik kullanım ve 9 günlük yoğun kullanım vadeden 305 mAh pil mevcut.

CMF Buds Pro 2, CMF Buds ile aynı tasarıma sahip, ancak iç kısmında bazı dikkate değer yükseltmelerle geliyor. Bunlar arasında başı, daha zengin ses kalitesi için 11 mm dinamik sürücüler ve 6 mm düzlemsel tweeter’lar içeren çift sürücü çekiyor.

Buds Pro 2 aynı zamanda yüksek bit hızlı ses akışı için LDAC codec bileşenini ve çevredeki gürültüyü 50 dB’e kadar bastıracağı bildirilen uyarlanabilir gürültü engellemeyi (ANC) de destekliyor. Bir başka önemli yenilik de, kasanın üzerindeki kadranın artık tam teşekküllü bir düğme haline gelmesi. Böylece ses seviyenizi ayarlamak, aramaları kabul etmek ve sonlandırmak ve ANC’yi açıp kapatamak mümkün.

Her iki topuzda da güncellenmiş ses alma ve rüzgar gürültüsü azaltma algoritmalarına sahip 3 mikrofon bulunur. Nothing surround ses deneyimi için Uzamsal Ses Efekti de sunuyor. Kulaklık ve kasanın pil ömrü, ANC kapalıyken toplam 41 saate kadar ve ANC açıkken 30 saate kadar oynatma süresi veriliyor.

CMF Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 için ne kadar ödemek gerekiyor?

CMF Watch Pro 2 açık mavi, siyah ve turuncu renk seçenekleriyle 12 Temmuz’da 69 avro karşılığında satışa sunulacak. Buds Pro 2 ise koyu gri, açık gri, turuncu ve mavi renk seçenekleriyle ve 59 avro fiyat etiketiyle 12 Temmuz’da raflardaki yerini alacak.