Teknoloji

CMF Phone 1 sızıntısı hem ekranı gösteriyor hem de özellikleri doğruluyor

cmf phone 1

Nothing’in alt markası CMF’yi kullanarak çıkaracağı ilk telefon olan CMF Phone 1, 8 Temmuz’da resmiyet kazanacak. İnternete sızan yeni bir görselde telefon çalışır vaziyette görülüyor. Hakkında ekranının açık olması CMF Phone 1’in özelliklerini doğrularken, ekrana da net bir bakış atmak mümkün oluyor.

Akıllı telefon kutusundan Nothing OS 2.6.0 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. MediaTek Dimensity 7300 işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek. Ancak RAM ve depolama alanı için başka seçeneklerin sunulması da muhtemel görünüyor.

CMF Phone 1’de 6.67 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor. 5000 mAh pil, 50 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

cmf phone 1

CMF Phone 1’in özelliklerinin önemli kısmı Nothing tarafından tanıtım kampanyası sırasında paylaşılmış durumda. Bilinmeyen en önemli detay olarak ise pil kapasitesi öne çıkıyor. Nothing’in paylaşımlarında telefonun arka paneli de tüm detaylarıyla görülüyor.

Nothing CMF Phone 1 için özel aksesuarlar sunacak

Görünen o ki, Nothing ekstra pil kapasiteli arka kapakları veya kredi kartlarınız için bir cüzdanı ve ayrıca bazılarının destek dayanağı olan arka kapaklar satacak.. SIM çıkarma aracının diğer ucunda arka plakaları değiştirmenize yardımcı olacak bir tornavida başlığı var gibi görünüyor. Çıkarılabilir arka kapak dört renkte gelecek: siyah, mavi, açık yeşil ve turuncu. Bu aksesuarlarla telefonu kişiselleştirmek de mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER