Teknoloji

Nothing’den CMF Phone 1 için resmi açıklama geldi

cmf phone 1

Nothing kısa süre önce gizemli bir paylaşım yapmış ve yakında yeni bir ürün tanıtacağının sinyalini vermişti. İnternet dünyası bu ürünün yeni bir telefon olduğunu çözmekte fazla gecikmemişti. Bu keşfin ardından Nothing’den de resmi bir açıklama geldi ve tanıtılacak ürünün CMF Phone 1 olduğu açıklandı.

Yapılan paylaşıma göre, şirket, büyük üreticilerin sıklıkla gözden kaçırdığı bir segmentte tasarıma odaklandı. Bunun abartı olduğu düşünülebilir. Ancak bu ifadenin geçen gün sızdırılan benzersiz tasarım özelliğini dolaylı olarak doğruladığı da söylenebilir.

İki ayrı X gönderisi, CMF Phone 1’in ayrıntılı özelliklerini ortaya çıkardı ve belirli özel aksesuarların telefona takılmasına izin veren bir tasarım özelliğine işaret ediyor. İddia, eski ve yeni tanıtım görselleriyle de destekleniyor.

CMF Phone 1 temmuz ayında satışa sunulacak

Nothing’in paylaşımında telefonun yakında resmiyet kazanacağı belirtiliyor. Ancak şirketin 4 Haziran tarihli paylaşımında telefonun temmuz ayında çıkacağı açıklanmıştı. CMF Phone 1’in 249 ila 279 dolar arası bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.

P

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER