Teknoloji

Nothing’in tanıtacağı yeni ürün CMF Phone 1 olacak

cmf

Nothing biraz gizemli bir paylaşımla yakında yeni bir ürünü tanıtacağının sinyalini vermişti. Akıllara gelen ilk seçenek Phone (3) olsa da, şirketin duyuracağı ürünün CMF markalı ilk telefon olabileceği belirtilmişti. İkinci tahmin doğrulandı ve tanıtılacak cihazın CMF Phone 1 olacağı ortaya çıktı.

Akıllı telefonun adının henüz doğrulanmadığını belirtmekte fayda var. Nothing tarafından paylaşılan görseldeki vidanın ise “Nothing Kilidi” adını taşıyan parçaya ait olduğu söyleniyor. Bu özelliğin kendisi, kullanıcıların destek braketleri ve kordonlar gibi özel aksesuarları satın almasına olanak tanıyacak. Bu aksesuarlar telefonun arkasındaki özel bir konektöre bağlanacak.

CMF Phone 1’de 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekranın bulunacağı iddia ediliyor. MediaTek Dimensity 7200 işlemci, 6 GB RAM, 128 veya 256 GB genişletilebilir depolama alanı, 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 16 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor.

cmf phone 1

Telefonun plastik ve suni deri kaplı bir kasaya sahip olacağı, ancak tamamen plastik seçeneklerin de sunulabileceği söyleniyor. Arka kapağın kullanıcılar tarafından değiştirilebileceği ve bu nedenle telefonda NFC özelliğinin de bulunmayacağı belirtiliyor.

CMF Phone 1, 249 ila 279 dolar arasında bir fiyatla satışa sunulabilir

İddiaya göre, CMF Phone 1 249 ila 279 dolar arasında bir fiyatla temmuz ayında satışa sunulacak.

P

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER