EğlenceManşetler

Microsoft, Call of Duty: Modern Warfare III’ü Xbox Game Pass’e ekliyor

call of duty: modern warfare iii

Geçtiğimiz yıl çıkan Call of Duty: Modern Warfare III, bugün itibarıyla Xbox Game Pass’e dahil ediliyor. Böylelikle ilk kez bir Call of Duty oyunu Game Pass’e eklenirken; Microsoft’un artık Activision Blizzard’ın sahibi olması nedeniyle Modern Warfare III sonrasında PlayStation’a özel bir CoD oyunu da gelmeyecek.

Oyun, 24 Temmuz itibarıyla Xbox Game Pass, PC Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate’ta yerini almış olacak. Microsoft bir süre önce Game Pass fiyatlarında artışı duyurmuştu.

Microsoft, bu ayın başlarında Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass için fiyat artışlarını ilan etmişti. Call of Duty: Modern Warfare III’ün Game Pass’e gelişi, bazı bölgelerde yüzde 25’in üstüne çıkan fiyat artışının acısını bir nebze de olsa hafifletebilir. Türkiye’nin de artış oranının yüksek olduğu bölgeler arasında yer aldığını hatırlatmakta fayda var.

Fiyat artışları yeni üyeler için 10 Temmuz itibarıyla geçerli hâle gelirken, mevcut üyeler 12 Eylül’den itibaren zamlı fiyatlarla karşılaşacak. Game Pass Ultimate aboneliğinin aylık fiyatı 209 TL’den 309 TL’ye çıkarken, Game Pass Core ve PC Game Pass’in aylık ücreti 159 TL’den 175 TL’ye yükseldi. Game Pass Core’un 959 TL olan 12 aylık abonelik ücreti 1399 TL olarak güncelleniyor.

Fiyat güncellemelerinin yanı sıra, Microsoft abonelik seçeneklerinde de bazı değişikliklere gidiyor. Konsol için Game Pass artık yeni üyelere sunulmayacak. Ancak, mevcut Konsol için Game Pass aboneleri, otomatik ödeme yenileme özelliğini etkinleştirdikleri takdirde aboneliklerine devam edebilecekler. Öte yandan, Microsoft önümüzdeki aylarda yeni bir abonelik seçeneği olan Xbox Game Pass Standard’ı kullanıma sunmayı planlıyor. 

Call of Duty: Modern Warfare III sonrası bir oyun daha Game Pass’e eklenecek

Microsoft, önümüzdeki aylarda Call of Duty: Black Ops 6’yı da Xbox Game Pass’e eklemeye hazırlanıyor. Mevcut Konsol için Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass aboneleri Call of Duty: Black Ops 6’ya erişebilecek. Yeni üyelerin ise ilk günden Black Ops 6 oynayabilmesi için Ultimate veya PC Game Pass abonesi olması gerekecek.

İLGİLİ HABERLER