Eğlence

Yeni Call of Duty: Mobile sezonunda oyuncular uzayda zombilere karşı savaşacak

call of duty: mobile

Call of Duty: Mobile heyecan dolu 9. sezonu olan Orbital Raiders’la, oyuncuları uzayın en ücra köşelerine sürüklüyor ve zombi ordularına karşı mücadele etmeye çağırıyor. Yeni sezonla birlikte gelen Hordepoint modunda, zombi avlama yeteneklerinizi test edebilir ve Sezon 9 Savaş Bileti ile yeni Type 63 Keskin Nişancı Tüfeği, Flamenaut Puan Serisi, Karşı Casus Uçağı ve daha fazlasını kazanabilirsiniz.

Orbital Raiders sezonunda, Hordepoint modunda takımınızı güçlendiren bonuslar kazanarak zombi ordularına karşı savaşın. Ayrıca Flamenaut Puan Serisi ile rakiplerinizi alevlerle yakıp kül edin. Bu sezonun diğer dikkat çeken silahı ise yüksek hasar ve isabet sağlayan Type 63 Keskin Nişancı Tüfeği.

Sezon 9 Battle Pass, yeni uzay temalı Operatör Kaplamaları, Silah Taslakları ve daha fazlasını içeriyor. Challenge Pass ile ise klasik Karşı Casus Uçağı’nı açabilirsiniz. Yeni sezon 2 Ekim 17:00 PT’de başlıyor.

Sezon 9 Battle Pass ile Type 63 Keskin Nişancı Tüfeği’ni ücretsiz olarak elde edebilirsiniz. Bu yarı otomatik tüfek, yüksek hasar ve kontrol edilebilir isabet oranı ile öne çıkıyor. Ayrıca, alev makinesi ve ateşe dayanıklı maske sağlayan Flamenaut Puan Serisi’ni de ücretsiz seviyelerde kazanabilirsiniz. Premium geçişte ise uzay temalı Operatör Kaplamaları ve çeşitli silah taslakları sizi bekliyor. Lazarus — Final Iteration, Death Angel Alice — Arch Invader gibi Operatör kaplamaları ile savaş alanında galaktik bir güç sergileyin.

Yeni Hordepoint modu, klasik Hardpoint oyun moduna heyecan katıyor. Hem düşman operatörlerle hem de zombilerle aynı anda mücadele edeceğiniz bu modda, zombi öldürerek takımınız için bonuslar kazanabilirsiniz. İlerleme ile hız ve sağlık artışı gibi ödüller açabilir, patlayıcı zombiler çağırma gibi özellikler kazanabilirsiniz. Zombi ordularını temizleyip etkili Puan Serileri ile düşmanlarınıza üstünlük sağlayın.

Sonbahar hasadını kutlayan Orta Doğu’ya özel etkinlikler ve Latin Amerika için Día de los Muertos temalı görevlerle bu sezonda yer alın. Ayrıca Alchemy Stars crossover etkinliği ile ekstra ödüller kazanın. Etkinliklerde Grau 5.56 — Focused Store gibi özel kilitlenebilir silahlar da mevcut.

Sezon 9 Challenge Pass, Call of Duty serisinin klasik Karşı Casus Uçağı Puan Serisini geri getiriyor. Düşman radarını bozarak takımınızın yerini gizleyebilir, görevler tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.

Sezon boyunca oyundaki Etkinlikler sekmesini kontrol ederek yeni görevleri ve ödülleri takip edin. Ayrıca, ana menüdeki Görev Panosu üzerinden geniş bir sezonsal etkinlik listesine erişim sağlayabilirsiniz.

Call of Duty: Mobile Sezon 9, 3 Ekim’de başlayacak

Sezon 9 mağaza güncellemeleriyle birlikte karanlık ve güçlü bir Operatör Kaplaması olan Legendary Dark Shepherd ve Type 63 — Anchor Weighed Keskin Nişancı Tüfeği gibi yeni içerikler geliyor. Ayrıca, Jackal — Death Tech Operatörü ve EM2 — Eternal Collapse silahı gibi kozmetik ürünler de kazanılabilir.

Sezon 9, Call of Duty: Mobile’a 3 Ekim’de Türkiye saatiyle gece 03.00’da geliyor. Yeni içerikler, Operatör Kaplamaları, silahlar ve zombi istilasıyla bu sezon, Call of Duty: Mobile oyuncularını heyecan dolu bir maceraya sürükleyecek.