Teknoloji

Bose’un yeni SoundLink Home hoparlörü satışta

bose soundlink home

Bose, uzun süredir devam eden SoundLink serisine yeni bir kablosuz hoparlör ekledi. Çoğu Bose hoparlörü, plajda kum ve suya dayanıklılığıyla bilinen renkli ve sağlam bir tasarıma sahipken, yeni SoundLink Home modeli bu tarzdan farklılaşıyor. 219 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sunulan bu hoparlör, ev ortamlarına daha şık bir dokunuş katmak için eloksallı alüminyum ve kumaş hoparlör kaplaması gibi daha lüks malzemeler kullanıyor.

Hoparlörün batarya ömrü, dört saatlik bir şarjdan sonra dokuz saate kadar kullanım süresi sunuyor. USB-C portu üzerinden şarj edilen cihaz, aynı zamanda bu port aracılığıyla dizüstü bilgisayar gibi cihazlardan kablolu ses girişine de imkan tanıyor. SoundLink Home, Bluetooth 5.3 desteğiyle yaklaşık 9 metreye kadar kablosuz bağlantı sağlıyor ve diğer SoundLink Home hoparlörleriyle stereo ses elde etmek için eşleştirilebiliyor. Ancak, Wi-Fi desteği bulunmadığından, diğer Bose hoparlörlerinin aksine bu modelde AirPlay desteği mevcut değil.

İç mekan kullanımı için tasarlanan SoundLink Home, toz veya suya karşı dayanıklılık sunmadığı için mutfakta kullanım için önerilmiyor. Ancak cihazda mikrofon bulunuyor, bu sayede hoparlör üzerinden telefon görüşmeleri yapılabiliyor veya bağlı cihazlarda bir akıllı asistanla etkileşime geçilebiliyor.

bose soundlink home

Bose SoundLink Home satışa sunuldu

SoundLink Home, Bose’un çevrimiçi mağazasında bugünden itibaren satışa sunulmuş durumda ve nötr soğuk gri veya açık gümüş renk seçenekleriyle satın alınabiliyor.