Fırsatlar

Bose QuietComfort Ultra kulak üstü kulaklıkta Amazon Prime için avantajlı fiyat

Bose Quietcomfort Ultra

Yüksek kaliteli ve rahat kullanımlı bir kulak üstü kulaklık isteyenler için Amazon Prime üyelerine dikkate değer bir seçenek var. Bose QuietComfort Ultra kulak üstü kulaklıkta Amazon Prime için avantajlı fiyat var. Bu kulaklığı 19.299 TL gibi, internet genelinde en düşük fiyatlardan bir tanesi üzerinden satın alma imkanı bulunuyor.

Bose QuietComfort Ultra özellikleri

Bose’un en son yeniliği olan gürültü giderme kulaklıklarına merhaba deyin. Bu kulaklıklar, tam gürültü giderme özelliği ile Bose’un Sarmalayan Ses teknolojisini bir araya getiriyor. Kullanıcılara üç farklı mod sunan kulaklıklar, Sessiz, Farkında ve Sarmalayan Ses seçenekleri ile her ortamda en uygun dinleme deneyimini sağlıyor. Kendinizi tamamen müziğe kaptırmak veya çevrenizle bağlantı kurmaya devam etmek için bir dokunuş yeterli.

Telefon aramaları yaparken yaşadığınız gürültü sorunlarına veda edin. Bu Bose kulaklıkları, mikrofonlarının sizin sesinize odaklanması ve gürültü giderme teknolojisi sayesinde arka plan gürültülerini izole etmesi ile rakipsiz netlikte telefon görüşmeleri sunuyor. İster iş görüşmeleri ister arkadaş sohbetleri olsun, her yerde ve her durumda net bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Konfor, tasarım ve fonksiyonellik bir arada. Yumuşak kulaklık yastıkları, kulaklarınıza mükemmel bir şekilde otururken, kafa bandı basıncı kafanıza eşit olarak dağıtılır. Tarzınızı yansıtan materyaller, hem estetik hem de rahatlığı bir araya getiriyor. Uzun süreli kullanımlarda bile rahatsızlık hissetmeden müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bose, en yeni Bluetooth 5.3 teknolojisi ile kullanıcılarına özgürlük sunuyor. 9 metreye kadar cihazınızla bağlantı sağlayabilir ve SimpleSync teknolojisi ile Bose Akıllı Soundbar’a bağlanarak TV’nizi kulaklığınızla dinleyebilirsiniz. Ayrıca, sadece 15 dakikalık hızlı şarjla 2.5 saatlik kullanım (Sarmalayan Ses aktifken 2 saat) elde edebilir ve tam şarj ile 24 saate kadar kesintisiz müziğin keyfini çıkarabilirsiniz (Sarmalayan Ses ile 18 saat). Bu kulaklıklar, her durum ve ortamda sınırsız bir dinleme deneyimi sunmak için tasarlandı.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER